מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טינטוןלי28/01/2009
שלום ד"ר אני בת 30 מאובחנת כחולת לופוס ופיברו' , בחודשיים האחרונים הופיעו אלצי בראש ציצלולים ,לאחר בדיקת שמיעה נאמר לי שיש ירידה קלה בשמיעה ,הופנתי לבדיקת BERA . והתוצאה:הפרעה פריפרית בולטת בהולכה הפריפרית דו צידית ללא שיפור מהותי בהגברת עוצמת האות. 1.מה פשר התוצאה? 2.האים יש קשר ללופוס ?(עד עכשיו הלופוס שלי בעיקר בפרקים ארטריטיס עייפות רגישות לשמש וכו') תודה על התיחסותכם ויום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללי
ד''ר יעקב אבלין30/01/2009לי שלום
ישנם מקרים בהם פגיעה בעצבי השמיעה עלולה להיות תוצאה של תהליך אוטואימוני, כלומר שמערכת החיסון תוקפת ("בטעות") את העצבים הללו וגורמת פגיעה בשמיעה. למרות שזו אינה תופעה שכיחה בלופוס, היא עלולה ללוות כל מחלה אוטואימונית (ולופוס היא המחלה האוטואימונית הקלאסית). לכן יתכן שיש קשר בין הדברים. חשוב להתייעץ בהקדם עם רופא אאג הבקי בנושא ולשקול את הצורך בטיפול מתאים שעשוי לכלול טיפול בסטרואידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ד" ר יעקב אבלין
לי30/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)