תזונה ודלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה ודלקת פרקים
    חסוי
    08/02/2009

שלום רב. יש לי דלקת פרקים אריטריסריאומטיזם. אני נוטלת פלאקווניל 200 כל יום. סך הכל המצב מצוין. השבוע היתה לפתע הידרדרות במצב, כפות הידיים שוב נוקשות, נרדמות בלילה, ואפילו דלקת לאורך הכתף, כמו בימים הרעים שמלפני נטילת הכדור. "ירד לי אסימון" שהשבוע אכלתי כל יום סלט חצילים .והתופעות החלו במקביל ובצמוד. התיישבתי על המחשב לראות אם יש אפשרות לזיה בין הדברים, מריפרוף במאמרים באינטרנט ראיתי שיש קשר ושעדיף להימנע מחצילים. א. האם יכול להיות שסלט חצילים ישפיע כלכך על המצב? ושתהיה כזו הידרדרות? ב. מאילו עוד מאכלים כדאי להימנע , ומה מומלץ כן לאכול? ת ו ד ה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה ודלקת פרקים

הוספת תגובה

• לחסוי

ד''ר יעקב אבלין
    10/02/2009

למרות שיש על כך הרבה שמועות והיפוטיזות, אין מידע מוצק הקושר בין דלקת מפרקים לבין תזונה כזו או אחרת. יחד עם זאת אם את באופן אישי מרגישה שסוגי מזון מסויימים משפיעים עלייך לרעה בהחלט סביר להמנע ממאכלים כאלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו