כאבים לא ברורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לא ברורים
    איה כהן
    10/02/2009

שלום רב אני בחורה בריאה בת 37, בעבר סבלתי מעודף פעילות של בלוטת התריס אך לפני שלוש שנים מההריון של בני הגוף איזן את עצמו ולא נזקקתי מאז לטיפול תרופתי ותופעה זו נעלמה. לפני כחצי שנה אובחנה אצלי מחלת הנשיקה מ ebv שלוותה בכאבי ראש סחרחורות, עייפות , נימול בידיים ,כאבי שרירים והופעת נקודות שחורות -רפלקטורים בראייה. הבנתי שאני צריכה סבלנות ועם הוירוס הזה לוקח זמן עד שחוזרים לשגרה. אני מחכה בסבלנות אבל כבר עבר זמן רב ואני נתקפת לעיתים בכאבי ראש שמגיעים מאחורי הראש, כאבי צוואר, הרגשה של התנפחות בלוטת הלמפה בצד אחד, עייפות, חולשה כללית, הרגשה כמו של שפעת,כאבים בפרקי הידיים. ובשבועיים האחרונים החלה לי הופעה של חולשה וכאבים בזרועות אפילו עם מאמץ קל ,סחרחורות, כאבים ברגל שמאל כאילו אני גוררת אותה וולעיתים אחרי התעמלות גם כאבים בחזה.אני רוצה לחזור להיות בריאה ואנרגתית והגוף לא מוכן. אולי אתם יכולים לנתב אותי מה יש לי? מה עליי לעשות? למי עליי לפנות ? בברכה איה כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לא ברורים

הוספת תגובה

• לאיה

ד''ר יעקב אבלין
    11/02/2009

איה שלום,
    התלונות שאת מתארת נשמעות מתאימות לתסמונת העייפות הכרונית ו/או לפיברומיאלגיה (שני מצבים שדי דומים זה לזה). בהנחה שלא נמצאה סיבה אחרת לתלונות, כדאי להתייעץ עם ראומטולוג לגבי אפשרות זו. בינתיים היייתי שם דגש רב על פעילות גופנית הדרגתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו