דלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פרקים
    נלי
    17/02/2009

אתה אומר שדלקת מפרקים עשויה לחלוף לאחר תקופה עקב מחלה זיהומית אצלי התפרצה הדלקת עקב צהבת c [שעשיתי בדיקת כבד ובדיקות דם וברוך השם הכל בסדר] האם אצלי זה יכול לחלוף אחרי תקופה[ולגבי המטוטרקסאט יום לפני או באותו יום שאני לוקחת אמורים להיות כאבים האם זה עובד ככה]זו פעם 6 שאני לוקחת האם זה עוד אמור להשתפר מפעם לפעם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פרקים

הוספת תגובה

• תשובה לנלי

ד''ר יעקב אבלין
    17/02/2009

נלי שלום
    יש סוגים שונים של דלקות מפרקים גם אצל חולים הסובלים מהפטיטיס C ויתכן גם שמדובר במחלת מפרקים שאינה קשורה לנגיף ההפטיטיס , כמו דלקת מפרקים שגרונתית. לכן לא ניתן לדעת מראש אם המחלה תחלוף. ככלל, ככל שמדובר בבעייה הנתמשכת זמן רב יותר, הסכויים להעלמותה המוחלטת פוחתים. אם הוחלט על טיפול במטוטרקסאט אני מניח שהראומטולוג שבדק אותך התרשם שמדובר בדלקת כרונית המצריכה טיפול לטווח ארוך. לגבי הכאבים לפני מתן התרופה, יתכן שהמינון אינו גבוה מספיק וצריך לשקול עלייה במינון - תוך התחשבות בנתונים נוספים כמו בדיקות הדם, אשר משקפות את רמת פעילות הדלקת (למשל CRP).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו