מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפרת עזרה דחוף.... לופוסליאת19/02/2009
שלום אני בת 25 ויש לי תסמונת ריינו מה 5 שנים ועוד כמה בעיות בעור שהרופאים אומרים שזה נקרא אסמה של העור.... לפני חודש עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין חוץ מ- antinuclear ab adults 13.60 שהנורמה זה עד 1.2 . הרופא אמר לי שיש חשש ללופוס.. אבל ממה שהוא רואנ המחלה לא פעילה כי אין דלקות, זה חמור? מתי היא יכולה לפרוץ? ואם לפי נתנים הללו זה אומר שיש לי לופוס או שלפי תוצאות הבדיקה זה לא חייב? ויש לי עוד שאלה אני הייתי לוקחת לקסעדין ברציפות במשך 6 שנים יכול שיש קשר (הפסקתי אותם לפני חודש...)????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת שלום
ד''ר ג'יזל גודארד20/02/2009גם תסמונת רינו וגם רמה גבוהה של נוגדנים לגרעין מופיעים במחלת לופוס אבל עדיין אין מספיק לעשות את האבחנה. האבחנה של לופוס מתבססת על ממצאים ובדיקות מעבדהץ למחלה פנים רבות ובעצם יכולה להיות מעורבות של מספר מערכות יחד.
כך שבגלל רמה גבוהה של ANA הייתי ממליצה לפנות לראומטולוג מומחה בלופוס בהקדם על מנת לעבור בדיקה. קיימים סוגים שונים של לופוס- לופוס של העור, לופוס משני לתרופות, לופוס מערכתית ועוד.
אין קשר בין נטילת לקסדין והתפתחות לופוס משני לתרופות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
קרן22/02/2009תודה על התשובה.... יש לי עוד כמה שאלות... אם עשיתי בדיקת דם והכבד יצא תשובות תקינות אבל לא עשיתי בדיקת שתן האם אני צריכה לעשות בדיקת שתן או שהבדיקות דם מראות הכל..???? ועוד שאלה הייתי בולימית במשך מספר שנים יכול שזה קשור ללופוס או לרמה הגבוה של הנוגדנים בגוף????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת שלום
ד''ר ג'יזל גודארד22/02/2009בכל חולת לופוס צריכים לבדוק את השתן כל תקופה. יתכן מחלה בכליות ללא תלונות מצד החולה.
אין קשר בין בולמיה והתפתחות לופוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)