מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהא22/02/2009
אני בן 32, חולה בלופוס מזה עשר שנים מטופל בפרדיזון 10 מ"ג אימוראן-150 מ"ג שאלתי : האם גם בזמן שחברתי נוטלת גלולות נגד הריון עליי להשתמש בקונדום ? אני שואל שאלה זו על סמך העלון שמצורף לאימוראן שבו נכתב באזהרות כי , "אם אחד מבני הזוג נוטל את התרופה, יש לנקוט באמצעי מניעה נאותים.אם נכנסת להריון בתקופת הטיפול, יש לפנות לרופא מייד". אציין ,כי חברתי היא אדם בריא ללא מחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א שלום
ד''ר ג'יזל גודארד22/02/2009בין כל התרופות לטיפול בזאבת שגורמות לדיכוי מערכת החיסון ניתן להשתמש בפלקווניל ואימוראן גם בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובתך
א22/02/2009כלומר בזמן הטיפול באימוראן ניתן לקיים יחסי מין ללא קונדום ? יש לציין, כי חברתי נוטלת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
א22/02/2009ב-3 החודשים האחרונים חליתי 4 פעמים בדלקת דרכי הנשימה טופלתי באנטיביוטיקה ובטיפות אף הדלקת הייתה ללא חום והתבטאה בעיקר בשיעול מחניק ובנזלת מוגלתית (ירוקה) הייתי אצל רופא א.א.ג, שאמר כי המערכת החיסונית שלי נמוכה בשל הלופוס ולכן זו הסיבה שנדבקתי 4 פעמים בדלקת דרכי הנשימה. הוא נתן לי טיפול בנזוקרט (תרסיס לאף) והמליץ גם על מתן מולטיויטמין, בהמלצתו התחלטתי טיפול במולטי ויטמין ובזוקרט. מאז הנשימה הרבה יותר טובה והאף נקי, כמעט ללא נזלת, אך השיעול המחניק נמשך . אציין כי השיעול הוא לעיתים רחוקות יותר , פעמיים -שלוש ביום וכי אני נוטל אימוראן בשנתיים האחרונות ורק ב-3החודשים האחרונים החל השיעול המחניק שאלתי , בעלון המצורף לאימוראן נכתב כי אחת מתופעעות הלוואי היא שיעול, האם עליי לפנות לראמוטולוג המטפל בי בשאלה האם להחליף את האימוראן בטיפול תחליפי אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)