בקשת עזרה דחופה - לדר' גודארד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת עזרה דחופה - לדר' גודארד
    תהל
    26/02/2009

בוקר טוב, אני מאובחנת כחולת לופוס רב מערכתי. בשנה ושמונה חודשים האחרונים הייתי מאושפזת שש פעמים בבי"ח עקב זיהומים בדרכי הנשימה שמסתבכים ומצריכים טיפול. מאשפוז לאשפוז זמן ההחלמה והתסמינים הפכו יותר ויותר קשים. אני לא מקבלת שום טיפול עבור הלופוס בזמנו הומלץ לי פלקוניל אולם פחדתי להתחיל לקחת. באשפוזים השונים טופלתי באנטיביוטיקה ובאינהלציות של בודי קורט ודומיו. השאלה שלי היא האם מה שתיארתי הוא דפוס מוכר והאם זה מסתבך אצלי בגלל הלופוס האם מספיק ש- ana יוצאת חיובית על מנת לחשוד במחלה כפעילה? עכשיו לקיתי בזיהום נוסף עם כאבים בחזה כאבים בכפות הידיים והרגליים גירוי בגרון אף סתום חוסר יכולת לכייח ועושה רושם נכון לעכשיו ששוב זה הולך למקום טוב. (בארבעת החודשים האחרונים הייתי מאושפזת פעמיים בגין אירועים דומים) הבעיה שבמסגרת ביה"ח הטיפול חוזר על עצמו פחות או יותר במקרה הטוב עם מעט הקלה בבחינת טלאי ואז אותו ריטואל חוזר על עצמו. מה עושים? והכי חשוב לי לדעת האם כל מה שסיפרתי מצביע באמת על לופוס פעילה לתשובתך המהירה אודה, תהל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תהל שלום

ד''ר ג'יזל גודארד
    03/03/2009

חולי לופוס נוטים לפתח זיהומים רבים- או כתוצאה מהמחלה עצמה או עקב טיפול תרופתי בתרופות שמדכאות את מערכת החיסון. יחד עם זה זיהומים חוזרים בתדירות מוגברת כפי שתואר כאן -לא שכיח בלופוס ולכן רצוי שתפני לאימונולוג קליני להמשך בירור. יתכן ומדובר ברמה נמוכה של גלובולינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו