מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוףקרן04/03/2009
שלום יש לי תסמונת ריינו כבר כמה שנים ועשיתי בדיקות דם ויצא לי ana חיובי והייתי אתמול אצל הרופאה והיא אמרה לי שכנראה זה לופס אבל שהיא לא שולחת אותי לבדיקות ופרופסור שיבדוק אכן אם זה לופוס כי המחלה לא פעילה ואין טעם... היא רשמה לי בהבחנה : " בד דם סרולוגיות ביחד עם קליניקה מעלים חשד למחלת ריקמת חיבור כגון sle" והיא ציינה ששהמחלה לא פעילה. השאלה שלי היא כזאת האם זה בסדר או שאני בכל זאת צריכה לעבור עוד סידרות בדיקות וללכת לפרופסור לראות אם זה לופוס או שפשוט הרופאה צודקת ואני צריכה להתעלם מזה ופשוט להיבדק כל חצי שנה .? כי אני לא יודעת כרגע בוודאות אם יש לי לופוס או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לקרן
ד''ר יעקב אבלין06/03/2009קרן שלום
ממצא של ANA חיובי ותופעת רינו אינם מספיקים לאבחנה של לופוס. לופוס היא מחלה רב מערכתית המתבטאת בתופעות קליניות ומעבדתיות רבות נוספות. כמו כן הן תופעת רינו והן ממצא של ANA חיובי הם ממצאים שכיחים גם אצל אנשים שאינם חולים בלופוס או במחלה אוטואימונית אחרת. יחד עם זאת אני חושב שיש מקום להרחיב את הבירור ולבצע בדיקות נוספות כדי לראות אם אכן מדובר בביטוי של מחלה אוטואימונית ואם כן - איזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)