מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ברכייםמיקה12/03/2009
מזה מס' חודשים סובלת מכאבי ברכיים . בדיקת אורטופד מומחה לברכיים העלתה שמדובר ככל הנראה בשחיקת סחוסים . נשלחתי על ידיו לצילום רנטגן רגיל , ובצילום לא נראו שברים או פגיעה ברקמות רכות. האם רואים שחיקת סחוס בצילום רנטגן רגיל ? או שדרוש צילום מסוג אחר , והאם ייתכן שמקור הכאבים הוא במחלת האוסטיאופורוזיס המתקדמת ממנה אני סובלת מזה מס' שנים ? אני מתנצלת שאני שואלת יותר משאלה אחת , אני פשוט חסרת אונים בנוגע למצבי . אודה על התשובות לשאלותי . . . בברכה , מיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין15/03/2009מיקה שלום
בדרך כלל ניתן לראות שינויים של אוסטאוארטריטיס בצילום רנטגן רגיל אם כי ישנם פרטים שניתן לראות טוב יותר בבדיקות משוכללות יותר כמו CT או MRI. העובדה שלא נראו שברים או פגיעה ברקמות רכות אינה מעידה על כך שאין שינויים של שחיקת סחוסים. אוסטאופורוזיס לרוב אינה מהווה סיבה לכאבים אלא גורם סיכון לשברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)