מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לופוס ופרקיםאורלי31/03/2009
שלום,
הנני חולת לופוס עם פגיעה כלייתית (ממברנוס) - כרגע תפקודי הכליה תקינים!
בשלושה החודשים האחרונים אני סובלת מכאבי פרקים חזקים ורק אתמול אחרי בדיקות דם
רמת המשלים ירדה , הרופא המליצה לי לקבל פלאוקניל
אשמח לקבל פרטים בגין התרופה הנל והאם היא צריכה להיות משלובת עם סטריואידים,
האם יש לה תופעות , וכו'
כיצד מתבטא במחלה הדלקת פרקים , מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי שלום
ד''ר ג'יזל גודארד31/03/2009דלקת פרקים בזאבת בדרך כלל מערבת את הידיים-שורשי כפות דיים ופרקים של הידיים, יכול להיות סימטרי, בד"כ לא גורמת לנזק בלתי הפיך.
פלקווניל - תרופה מצוינת לזאבת- טוב נגד תופעות בעור ופרקים וגם מקטין את ההתלקחויות בכליות. כיום חושבים שכל חולת זאבת צריכה להיות מטופלת בפלקווניל.
נטילת התרופה דורשת בדיקת עיניים פעם בשנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך אורלי - לופוס ופרקים
אורלי01/04/2009היי,
תודה על התגובה המהירה.
הרופאה שלי ממליצה לקבל את הטיפול בשילוב של סטריואידים.
לאור ניסיוני המר עם הסטריואידים בעבר אני לא מוכנה לקבל את הטיפול.
לפי הבנתי הפלקווניל עובד רק אחרי תקופה ארוכה
האם טיפול מסוג "ארקורקסיה" לא יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי שלום
ד''ר ג'יזל גודארד05/04/2009ארקוקסיה שייכת לקבוצת תרופות נוגדי דלקת שאינן סטרואידים. ההנחיות היום הן שלא ניתן ליטול את התרופה לאורך זמן אלא ל-10 ימים כל פעם. ולכן תרפ
ופה זאת לא יכולה להיות פתרון לאורך זמן. סטרואידיםם במינון לא גבוה מומלץ לדלקת פרקים מזאבת. לאלו שמסרבות טיפול בסטרואידם ניתן לשקול טיפול במתוטרקסאט באישה שאינה מתכננת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)