ד"ר אבלין- עבודה מחלה ומה שבינהם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר אבלין- עבודה מחלה ומה שבינהם
    אוריה
    01/04/2009

שלום ד"ר אבלין,
    קראתי את דבריו של יונתן וניתן לומאר שגם אני נמצאת באותו מקום.אלא שאני אחרי ת"ד מלפני שנה וטרם עובדת. נמצאת בשיקום של הבטל"א.
    כמוהו גם אני מאוד אוהבת לעבוד ונהנית מאוד להיות בחברת אנשים, אלא שבמצב הנוכחי קשה מאוד לחזור למעגל העבודה. אני עם 44% נכות יציבים . גיל 47 . פיברומיאלגייה, + צליפת שוט+ פוסט טראומה. מבקשת ייעוץ: האם לנסות לחזור למעגל העבודה בכל מחיר או להמשיך במסלול השיקום של הביטוח הלאומי? במסגרת השיקום עוברת ריענון באופיס ולקראת שיבוץ בעבודה מתאימה מטעמם אולי בעוד חודשיים. אני מאבדת סבלנות ונמאס לי להמתין מה גם שבעלי ואני נכנסנו לתהליך גירושים היוצר עבורי חרדות עצומות. אשמח מאוד לקבל תגובתך הרפואית. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאוריה

ד''ר יעקב אבלין
    04/04/2009

אוריה שלום,
    אמנם קשה לייעץ לגבי המקרה הספציפי אך כפי שציינתי, באופן כללי רצוי מאד לנסות לחזור למעגל העבודה במידת האפשר. אם זה כרוך בתקופה של שיקום אשר תאפשר לחזור לתפקיד שיהיה לך קל יותר לבצע בעוד חודשים אחדים - זה נשמע כמו מסלול הגיוני ורצוי. כמובן גם המתח בו את נמצאת עלול להחמיר את המצב וכדאי לנסות לטפל גם בנושא זה, אם באמצעות תרופות נוגדות חרדה ואם על ידי טיפול נפשי משלים (או שילוב של שני הדברים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו