מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת תשובה מהירה עקב חתונהמאיה06/04/2009
שלום
לפני כחודש שוב חלה התפרצות של הלופוס. (לאחר שנתיים של רגיעה)
כרגיל המליצו על סטרואידים ופלקווניל.
יש לי 2 שאלות
1. האם בפלקווניל יש חומר מנפח?? (התחלתי לקחת אותו לפני שבוע והפנים שלי התנפחו) ואני לא לוקחת שום דבר מעבר לפלקווניל.
2. אני מתחתנת בעוד כמה חודשים. הבעיה מתחילה כששאלתי את רופאת הנשים שלי אם אוכל לקחת גלולה בערב החתונה כדי למנוע וסת בחתונה היא אמרה שכנראה שלא יהיה אפשרי. מה כן אפשרי אני מאוד לחוצה ורצה להיות נינוחה ביום חתונתי.
לתשובתכם אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
ד''ר ג'יזל גודארד11/04/2009לכל תרופה יכולה להיות רגישות יתר שיכול לכלול נפיחות בפנים. תופעת לוואי העיקרית של פלקווניל היא הפרעה בראיה. לכן רצוי סמוך לתחילת הטיפול וכל שנה לעבור בדיקת עיניים.
רצוי להמנע מלקיחת גלגות כי חשיפה לאסטרוגן יכולה לגרום להתלקחות המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלופוס וגלולות
מאיה13/04/2009האם קיימות גלולות במינון אסטרוגן נמוך או ללא אסטרוגן כלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה שלום
ד''ר ג'יזל גודארד18/04/2009גלולות מכילות אסטרוגן ופרוגסטרון. אין מחקרים שמראים שאסטרוגן במינון נמוך בטוח בחולות זאבת.
ניתן להשתמש באמצעי מניעה אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)