חשש לדלקת פרקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לדלקת פרקים
    עינב ויצמן
    07/05/2009

שלום אני בת 24 והועלה חשש מהרופא משפחה שיש לי דלקת פרקים עקב התסמינים האלו: ירידה במשקל כאבים מאוד חזקים בברכיים תקופה ממושכת של כ4 שנים של כאבים במפרקים של הידיים והדבר היחיד שהקל על הכאב היה תחבושות על הידיים, הכאבים מופיעים בעיקר שקר או לאחר פעילות ולאחרונה אני מרגישה טשטוש בראיה בעיקר בשעות הלילה ,נשלחתי לעשות צילום,אני מעוניינת לקבל הסבר על המחלה ועל דרכים להקל את הכאב מיכוון שהם גורמים לבעיות תפקוד יום יומית, תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לדלקת פרקים

הוספת תגובה

• תשובה לעינב

ד''ר יעקב אבלין
    08/05/2009

עינב שלום
    הסימפטומים שאת סובלת מהם עלולים להיות תוצאה של דלקת מפרקים אך עלולים גם להיות קשורים לבעיות אחרות כמו למשל שימוש יתר (לדוגמא עבודה ממושכת על מחשב). למעשה, לפני שמחליטים על טיפול, צריך להשלים בירור שכולל בדיקה גופנית על ידי ראומטולוג, ביצוע בדיקות דם לדלקת מפרקים (כולל שקיעת דם, CRP, RF, ANA ועוד לפי שיקול דעת הרופא) ולעיתים גם צילומים של המפרקים המעורבים. במקרים בהם קיימת נפיחות משמעותית של מפרק מסויים יתכן שכדאי לבצע ניקור של המפרק (על ידי ראומטולוג) כדי לקבל עוד מידע לגבי טיב הבעייה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

עינב
    25/05/2009

תודה רבה ,אקח את זה לתשומת ליבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו