מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפרצות נוראית במצח מאחורי האוזניים באףלירז10/05/2009
מזה כשנה וחצי יש לי התפרצות נוראית במצח מאחורי האוזניים באף ולאחרונה בגב עליון ובכתפיים של תפרחת נוראית דמוי מטבע קטן. עשיתי ביופסיה והיום התקבלה תוצאה של DLA . אני בשבוע העשירי להיריון ולא יודעת מה זה אומר . מעבר לכך אני עייפה כרונית ובמרץ שנה שעברה נפלתי ועברתי ניתוח בברך. מאז הכאבים בשני הברכיים חריפים וממושכים. האם העובר יכול להנזק? האם הילד בן שנתיים צריך לעשות בדיקות? מה המעבר ל SLE האם זה וודאי ? אשמח לתשובות.
תודה
לירז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירז שלום
ד''ר ג'יזל גודארד12/05/2009חולת לופוס בהריון מחויבת ב:
מעקב הריון בסיכון גבוה
בדיקת נוגדנים ל-RO, קרדיוליפין ו-LAC
בדיקת שתן לכללית
DLA זה מחלה לופוס בעור בלבד, יכול להיות מלווה בכאבים במיפרקים, רק 10% מפתחים לופוס.
כ-15% מתינוקות שנולדו לנשים עם נוגדנים ל-RO יפתחו לופוס הילוד.
כדאי להיות במעקב צמוד עם ראומטולוג וגינקולוג במשך ההריון ותקופה לאחר הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)