מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבדיקות שעשו ליקורין27/05/2009
הסתכלתי בשם של הבדיקה: רשום שם ANTI SMOOTH MUSCLE ? אני לא מבינה למה רשום השם הזה של הבדיקה ? ז"א שיש הוכחה חיובית למחלת הזאבת ע"פ הבדיקות שלי? לא רשמתי לך את כל מה שהבדיקות הראו: ANTINUCLEAR ANTIBODY POSITIVE - 1:80 כשתשובה תקינה: 1:40. ANA PATTERN: NUCLEOLAR PATTERN , ואז עשו ANTI SMOOTH MUSCLE :1:160 (HIׁ, אני בת 38 שנים , היה בבדיקת אקו גם התעבות של השסתום (הרופאה אמרה שזה שום דבר, שזה הצורה של הלב שלי. האם זה נשמע הגיוני? והיא אמרה לי את זה לפני תוצאות הבדיקות הללו. הMRI מראה נגעים לבנים לא ספציפיים, האם יש קשר כל הסיפטומים שציינתי קודם לכן, התוצאות של בדיקות למחלת הזאבת? או משהו אחר? פשוט עד שאצליח להגיע כאן לרופא יכול לקחת מינימום 4 חודשים. אני אנסה במקביל ליצור קשר עם הרופאים שציינת. תודה רבה על ההפניה . לא היה לי ממש את מי לשאול, אני לא מכירה כאן אף אחד , ומצבי הולך ומתדרדר. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורין שלום
ד''ר ג'יזל גודארד29/05/2009ככל שהרמה של ANA גבוה יותר- אז הבדיקה אמיתית יותר למחלה אוטואימונית כמו זאבת. תוצאה 1:80 לא גבוה במיוחד.
אם קובעים ש-ANA מוגבר אז בודקים ל: ANTI-DNA.
אין טעם בבדיקות דם אם אין תסמינים או ממצאים מתאימים.
נגעים ב MRI מוח דורש בירורכולל בדיקה ע"י נוירולוג ואולי SPECT מח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)