מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת אניטיוקלייר ABחסויה04/06/2009
שלום רב עשיתי בדיקה זו ויצאה חיובי ,אנני מרגישה שום כאבים ,אבל אני מדממת ,בין המחזורים.האם יש לזה קשר ?מה פירוש הבדיקה ?יצאו לי כחולים לאחר טיפולי פוריות ולכן רופאת משפחה נתנה לי לבצע בדיקה זאת.
האם אני צריכה לחוש במשהו שונה ,?רק שאני מרגישה עייפות.
מחכה לתשובות תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
חסויה04/06/2009בעבר בהיותי בת 17 חליתי במחלת הנשיקה האם זה קשור?
כיום אני בת 32 .והאם זה יכול למנוע ממני להיכנס להריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת -רופאת נשים נתנה לי דיוקסילן
חסויה04/06/2009123
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יעקב אבלין04/06/2009אני מבין שמדובר בבדיקת ANA
Anti nuclear antibodies
מדובר בנוגדן עצמי אשר מערכת החיסון מייצרת במספר מחלות אוטואימוניות אך גם אצל לא מעט אנשים שאינם חולים כלל.
על סמך בדיקה זו לכשעצמה לא ניתן לקבוע את האבחנה. צריך להעריך אותך באופן כללי, לראות אם את סובלת מכאבי מפרקים, פריחות ותופעות נוספות ואז לנסות לראות אם הבדיקה רלבנטית למצבך או שמדובר בממצא מעבדתי חסר חשיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר יעקב:המשך
חסויה08/06/2009שלום
רציתי לדעת מדוע לדעתך רופאת הנשים נתנה לי אנטיביוטיקה דיקסילין
מאחר ואני מדממת ?
הכדור הזה גורם לי לחום הייתכן?
מחכה לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יעקב אבלין11/06/2009שאלות כאלו הייתי מציע להפנות לרופאה שרשמה לך את התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)