מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנקלוזינג ספונדיליטיס וסרטן העצמותאפי13/06/2009
שלום רב דוקטור נכבד.
אובחנתי לפני 4 שנים עם א.ס על סמך תלונות שלי ובדיקות MRI.
טופלתי בארקוקסיה, אתופן, סלוזופירין ואפילו פרדניזון במהלך היריון שלם ולאחריו.
אני מוכרחה לציין כי מאז ומעולם התקשיעתי לקבל את המחלה כי אין אצלינו כל רקע גנטי וכמו כן איני בעלת הגן הפעיל.
גם בדיקות CRP שלי לרוב תקינות.
באחרונה, נקלעתי במקרה לקרוא על סרטן העצם באתר האגודה למחלת הסרטן
נמלאתי חששות
האם ייתכן שאובחנתי בטעות עם א.ס. ויש לי משהו אחר? חלילה למשל סרטן העצם?
אני לא היפוכונדרית בדרך כלל..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין15/06/2009אסנת שלום
ההיבט המרגיע ביותר במה שאת מספרת הוא העובדה שעברו כבר 4 שנים מאז האבחנה ולא קרה דבר. אילו חלילה מדובר היה בסרטן יש להניח שהמחלה היתה מתקדמת וגורמת לסימפטומים הנראים לעין. כללית, אין דמיון רב בין הממצאים בסרטן העצמות לממצאים ב - Ankylosing spondylitis ואם האבחנה כללה CT או MRI של מפרקי ה - SIJ, אשר פוענחו כמודלקים - אזי נראה שהאבחנה היתה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)