מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חגבי לפוס אני בלחץ אטומיaaron1014/06/2009
אז ככה ....
אני גבר כבן 35 ויש לי נפיחות מתחת לעיין שפעם יוצאת בצד ימין פעם בצד שמאל ופעם בשתייהם
פעם זה ופעם זה הולך
יש לי את זה בערך 6 שנים אולי פחות רק בשנה האחרונה אחרי שחבר טוב שלי לחץ עלי לטפל בזה
עברתי סיידרת בדיקות כללי והכל בסדר אולטרא סאונד בדיקות דם כלליות הכל בסדר גמור
ועשו לי ביופסייה וראש מחלקת עור ששהייתי אצלו אמר לי שהם חושדים שזה לופוס
אני ניכנסתי ללחץ קטן ושאלתי אותו מה זה? אמר לי זה מחלה עור שמטפלים בכדורים והוא נתן לי משחה והפנה אותי לבדיקות דם צפציפיות ללופוס
אני אמור לקבל תשובות סופיות בחודש הבא
ואז שהגעתי לעבודה סתם ניכנסתי מרוב סקרנות לבדוק מה זה לופוס
מכשראיתי את ההתשובות מה זה לופוס חרב עלי כל עולמי !!!!!!!!!
מצד שני ראיתי את הסימפטומים ואף אחד מהם אין לי לא כאבי מפרקים לא סחרחורות לא הקאות לא שילשולים לא עייפות לא סימנים לבנים בעור ואת השאר אני כבר לא זוכר
מצד שני זה מה שאומרים לי במחלקת עור
השאלה שלי: במצב שתארתי שאני נמצא בו......יש סיכוי שהחרא הזה יעבור לי ???
ועוד שאלה :נגיד אדם שכן יש לו והוא נמצא במצב שלי ....גם יש סיכוי שזה יעבור ???
ועוד שאלה : מה הסיכויים שדבר כזה עובר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 10 שלום
ד''ר ג'יזל גודארד16/06/2009לופוס זו מחלה ממושכת ללא ריפוי אך קיימים טיפולים רבים והתרומה של הטיפול הפואי היא שהחולה יכנס להפוגה.
קיימים סוגים שונים של לופוס, ביניהם לופוס של העור.
על פי סוג לופוס של העור אפשר לקבוע הסיכויים לפתח לופוס שמערב מערכות הגוף.
בלופוס של העוקר הטיפול בד"כ נטול מתופעות לוואי.
יש לזכור לא להיחשף לקרני השמש-שרוולים ארוכים וכובע בקיץ, למרוח קרם הגנה, לא להימצא בחוף בין 10 בבוקר ו-4 אחה"צ.
להיות במעקב אצל מומחה בלופוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)