מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער לצמיתות עם חשש ללופוסמ15/06/2009
ד"ר גודארד שלום!
אני בת 28,קיים אצלי חשש ללופוס עקב התנפחויות חוזרות בחורף של אצבעות הידיים,ובדיקות אנטי dna חיובי ו-ana חיובי.מלבד שתי הבדיקות הנ"ל הכל שלילי ותקין.הרופאה הראומטולוגית שמטפלת בי טוענת שזה לא מספיק על מנת לאבחן לופוס מכיוון שמבחינה קלינית הכל נראה בסדר,וממליצה רק לחזור על הבדיקות אחת ל-3 חודשים ולעקוב.(חשוב לציין שאושפזתי בתל השומר עקב מה שהתברר לאחר מכן כהפרעות חרדה,אך לא קישרו את זה ללופוס,ובבדיקות בתל השומר אנטי dna יצא שלילי,מאז אני במעקב פסיכיאטרי ומטופלת בציפרלקס ובלוריוון).
שאלתי היא האם אני יכולה לבצע הסרת שיער לצמיתות בשיטת shr ,מכיוון שהראומטולוגית שמטפלת בי המליצה לא להיחשף לקרני שמש ו-uv .ככל הידוע לי השיטה הנ"ל איננה משתמשת בקרני לייזר וגם לא במשהו שמזכיר קרני uv.אך אני רוצה להיות בטוחה ב100% שאינני פוגעת בבריאותי או מעוררת את המחלה בגלל הטיפול.
אני מאוד מאוד רוצה להתחיל את הטיפול אך לא בכל מחיר ,איני יודעת מי יכול לענות לי על כך באופן ודאי,בבקשה עזרי לי.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ שלום
ד''ר ג'יזל גודארד16/06/2009שילוב של דלקת מיפרקים, פגיעה פסיכיאטרית, נוגדנים לגרעין ונגודנים לדנ"א במידה והרמה גהוהה, קרוב לוודאי שמדובר בלופוס. צריך להמשיך בבירור אם יש פגיעה במערכת עצבים המרכזית ועם כן יש מקום לטפל מייד עם תרופות לדיכוי מערכת החיסון.
כמה שידוע לי לייזר אינו כולל אור UV. יחד עם זה לא נעשו עבדות שבדקו את הקשר בין טיפןל להסרת שער והתלקחות לופוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מ16/06/2009הרופאה קבעה שאין לי דלקת מפרקים,אלא רק כאבי מפרקים בעיקר בחורף,והרמה של הנוגדנים הייתה-52.בכל מקרה את אומרת שלא אמורה להיות סכנה בטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)