מידע רפואי
פורומים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- בנות, העצמה נשית
- הומאופתיה
- פרידות, גירושין, בגידות
- צמחי מרפא
- תרומת ביציות
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- NLP דמיון מודרך
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- שרירנים ברחם - מיומה
- הורות טבעית
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- פסיכותרפיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי פלקונילמיכל23/06/2009
אני לוקחת 8 שנים פלקוניל. כיום במינון של כדור ביום 200 מ"ג. בשנתיים האחרונות התחילו לי התקפי סחרחורת/ חולשה וכן תחושה ברגליים כאילו אני הולכת על עננים. מדובר בתופעה שבאה והולכת ולפי הראומטולוג אינה קשורה למחלת הלופוס.
האם אתם מכירים תופעות לוואי מסוג זה לפלקוניל? האם אין תרופות חלופיות לפלקוניל? הרופא שלי מתעקש שאמשיך בטיפול הרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין23/06/2009מיכל שלום,
פרט אחד שהשמטת הוא מדוע את מקבלת פלקווניל...
תופעות הלוואי שהזכרת עלולות להיות כתוצאה משימוש בפלקווניל (אם כי תיתכנה גם סיבות אחרות.) אם את מקבלת פלקווניל בגלל דלקת מפרקים שגרונתית (Rheumatoid arthritis) אזי יש חלופות רבות וטובות לתרופה זו (מטוטרקסאט וכו'). אך אם את מקבלת אותה בגלל לופוס (SLE) המצב קצת יותר מסובך כיוון שהפסקת התרופה עלולה להוביל להתלקחות המחלה. במקרה זה יש לשקול על פי מכלול הביטויים של המחלה אם יש הצדקה לעבור לטיפול אחר, שעשוי להיות גם כן מלווה תופעות לוואי, או להמשיך לסבול את תופעות הלווואי של פלקווניל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלקווניל וחולשת שרירים
יעל פ24/06/2009אני חולה בלופוס וגם מיאסטניה
אחרי שלוש שנים טיפול בפלקווניל התברר שהתרופה אסורה לחולי מיאסטניה כי היא גורמת לחולשת שרירים מה שקיים במחלה זאת בצורה חריפה.
אחרי חודשיים החלפת התרופה לאימורן X2 ליום יש שיפור במצבי.
מקווה שעזרתי לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת סיוגרן
אנה04/06/2013שלום רב,
אני בת 19 ואני סובלת מתסמונת סיוגרן מזה 7 שנים. כאשר נראים נוגדנים רבים בבדיקות דם ואני סובלת מכאבים בבלוטות הרוק. אבל,אין לי יובש בעינים או בפה. בנוסף,אני אנמית.
שוחררתי מהצבא לאחר חצי שנה של שירות,פרופיל 24 זמני לשנה. מה הסיכוי שיחזירו אותי לצבא לחצי שנה הנותרת אם זו מחלה כרונית?
והשאלה העיקרית,עד כמה כדאי לי לנסות לקחת את תרופת הפלקונוויל? אני חוששת מתופעות הלוואי. עד כמה באמת זה יפחית את הכאבים שיש לי כאשר אני אוכלת,שותה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנה
אבי08/06/2015היי. קראתי הודעה שלך בפורום בנושא הסיוגרן
אני סובל ממצב דומה ואשמח להחליף מידע בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?