מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד ללופוס- דחוף!!! לד"ר גודארדקרנית26/06/2009
שלום,
אני בת 26, עם כאבים איומים אחת לשבועיים בפרקם בפלג גוף עליון. הדבר היחיד שעוזר לי בלילה הוא ארקוקסיה. אחרי שנה של הלוך ושוב אצל רופא משפחה שטען שאין לי כלום וגרם לי להרגיש "משוגעת", התבררה אצלי אוביאיטיס. הבדיקות שבוצעו עד כה:
crp 4.51
esr 90
antiluclear ab 1:160
ברצוני לציין שאני רוצה להיכנס להריון בחודשיים הקרובים,
אני מאוד לחוצה, אשמח אם תוכלי לענות לי.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד ללופוס
קרנית26/06/2009בנוסך התבררה אנמיה.
כמו- כן אני סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס, מטופלת ב- 50 מיקרוגרם אלטרוקסין וכעת אני מאוזנת.
חשוב לציין שאין לי אדמומיות בפנים, אבל אני מרגישה לא טוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרנית שלום
ד''ר ג'יזל גודארד26/06/2009נכון ש-ANA מוגבר מופיע בזאבת אך במחלות אחרות.
UVEITIS זאת מחלה עינית דלקתית וגם מופיע במחלות אוטואימוניות שונות.
על פי התיאור שלך לא ברור אם יש לך לופוס כלל ורצוי שמומחה יבדוק אותך.
לא רצוי הריון כשיש מחלה פעילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
קרנית26/06/2009מה שאת אומרת בעצם שזה לא בטוח שיש לי לופוס לפי ה- anticulear ab?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך... שוב
קרנית26/06/2009יש לך הערכה לאיזה כיוון זה הולך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרנית שלום
ד''ר ג'יזל גודארד26/06/2009לופוס וודאי נקבע ע"פ 4 מתוך 11 מדדים שביניהם רמה גבוההשל ANA מהוה רק אחד מהם. כמ כן דלקת מיפרקים סימטרי בידיים גם מהווה אחד המדדים. רצוי גם לבדוק נוגדנים לדנ"א. וכמובן להיבדק ע"י מ ומחה ללופוס.
ד''ר ג'יזל גודארד27/06/2009אין ביכולתי להוסיף מידע על ניבוי בלי לבדוק את המטופלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)