מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי פלקונילמיכל30/06/2009
ד"ר גודארד,
האם מוכרת לך, מהחולים בהם את מטפלת, תופעה של התקפי חולשה קשים המלווים בסחרחורת בחילות ולעיתים אף תחושת ריחוף ברגליים (כאילו אני הולכת על עננים). כמו כן בתקופות שבהם אני מרגישה רע כשאני שוקעת לשינה אני מתעוררת בבהלה מסחרחורת.
כל הבדיקות שנעשו לי בהקשר ללופוס וסחרחורות יצאו תקינות ולכן הכל מצביע על הפלקוניל.
אני מאוד סובלת מהמצב ואשמח לשמוע מה את ממליצה לעשות? אילו אלטרנטיבות ניתן לבחון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת פרקים
שושי08/07/2009אני לוקחת פלקווניל שנה יש לי דלקת פרקים בזמן האחרון אני מרגישה חולשה ברגליים ובידיים ומין זרמים ורעידות כאלה בכל הגוף האם יש קשר אני לוקחת 2 כדורים ביום עוד שאלה אני לוקחת פרדניזון 5 יום כן יום לא עשיתי בדיקת דם לראות את רמת הסטרואידים של הגוף ועשיתי את הבדיקה ביום שלא לקחתי כדור התשובה היתה 408 ואז נזכרתי שהרופא אמרה לעשות את הבדיקה ביום שאני לוקחת כדור האם זה חשוב אם כן אני יעשה אותה שוב ולמה זה משנה?ומה זה אומר לגבי התשובה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יעקב אבלין10/07/2009שושי שלום,
פלקווניל עלול לגרום לתופעות לוואי שונות בתחום הנוירולוגי וביניהם חולשת שרירים. אם את מרגישה תופעות כאלו כדאי לדווח על כך לרופא המטפל ולשקול אם יש צורך להפסיק את הטיפול ואולי לנסות טיפול חלופי - בהתאם לוג דלקת המפרקים שאת סובלת ממנו. יתכן שיהיה כדאי גם להבדק על ידי נוירולוג כדי לבדוק את חומרת הפגיעה ואת הפיכותה בהמשך.
לגבי בדיקת הדם שעברת - אינני יודע בדיוק לאיזו בדיקה הכוונה (רמת קורטיזול?) ולאיזה צורך היא נשלחה כך שקשה לי לחוות דיעה בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)