שלום רב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב!
    משה
    10/07/2009

שלום רב!
    הסיפור שלי הוא סיפור מאוד מוזר ונמשך כמעט 6 חודשיים,הסיפור התחיל שהייתי בצבא היתי חיל בתותחנים שהמאמץ הפיזי לא היה קשה בכלל,אחרי 3 חודשיים התחלתי להרגיש כאבים חזקים באגן כמו דקירות לאחר שבועיים התחלתי להרגיש כאבים בברכים חדים ואחרי שבוע כבר לא הצלחתי ללכת כמעט,הרגשתי עייפות זרמיים בכף הרגל כאבי שרירים ולא הצלחתי ללכת בכלל נלקחתי לרם 2(סיפוח חיילים והקבלת גימלים וטיפולים)כשהייתי ברם 2 הייתי במנוחה כ4 חודשיים הופנתי לאורתופד 4 פעמיים אורתופד מוסמך מאוד בהדסה הר הצופים הוא עלה על כמה בעיות ברגליים tendintis of patlle ו הממסטרינגס קצרים משמעותים,הוא הפנה אותי על הפגישה הראשונה לפיזותרפיה אינטנסיבית כ2-3 טיפלים בשבוע הייתי ב22 טיפולים שם,אך המצב נשאר אותו דבר הוא השתפר אומנם אבל עדיין הייתה עייפות וזרמיים ברגלים וכאבים חדים באגן ובברכים שגרם לי לצלוע,בפגישה הרביעית האורתופד חשב שאולי הבעיה אינה אורתופדית והפנה אותי לראומטולוג עם בדיקות דם שעשיתי הראומטולוג אמר לי שהוא לא מוצא שום בעיה ראומטולוגית,ככה שאני במבוי סתום עדיין יש לי כאבים ברגליים ואף אחד לא יודע מה הבעיה שלי עשיתי מיפוי עצמאות ומצאו שיש לי קליטה לא סדירה באגן ובברכים,הרואמטולוג הפנה אותי לMRI אך הצבא עושה לי הברבה בעיות עם צילום זה,ככה שאני עדיין עם כאבים ברגלים ולא יודע מה לעשות האם יש לך ייעוץ או אולי כיוון לגבי בעיה ראומטולגית כל שהיא שאולי הרואמטולוג (כל הבדיקות דם תקינות) שלי לא חשב עליה תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב!

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    10/07/2009

אלי שלום, השילוב של כאבים באגן ובגב התחתון יחד עם קליטה מוגברת במפוי עצמות באיזור האגן, מעלה חשד לקיומה של דלקת מפרקים המערבת את האגן כמו Ankylosing spondylitis. בדיקת MRI של האגן היא הבדיקה הרגישה ביותר כדי לאשר את קיומה של דלקת מסוג זה. בדיקת CT של האגן גם עשוייה לעזור אבל היא בסך בכל מעט פחות רגישה. בנוסף, אם הדבר לא בוצא, כדי לבצע בדיקת דם מסוג HLA-B27 - סמן גנטי אשר שכיח אצל אנשים הסובלים מדלקת מסוג זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו