פיברומיאלגיה,עם איבוד פוקוס בראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיאלגיה,עם איבוד פוקוס בראיה
    אנטוניו
    12/07/2009

לד"ר שלום רב.מזה כשנתיים אני סובל מכאבים בכול חלקי הגוף ,רעידות,ובנוסף יש לי טישטוש בראיה ואיבוד פוקוס.עברתי רופאים רבים ובדיקות רבות בין היתר עשיתי C.T מוח ובדיקת EEG הייתי אצל ניאורולוג שאמר לי שכנראה שזה פברומיאלגיה אני לא יודע לי יש תחושה שזה משהו במערכת העצבים רק שהבדיקות לא העלו שום ממצא חריג כולל בדיקות דם.עדיין יש לי רעידות וטישטוש בראיה ואיבוד פוקוס הכאבים עדיין בהינם אני לא יודע עם כול הבדיקות מוצו עד תום אני גם לא רוצה לשתות כדורים ללא אבחנה מעבר למה ששתיתי עד עתה.בכול מקרה אני הציין את החלקים שכואבים לי ,הרקות הראש בחלקים מסוימים ולפעמים כאב ראש רגיל כאבי צוואר חזקים גם אחוריי האוזניים ממש כול הצוואר כואב ,כאבי גב במיוחד תחתון ומרכז הגב, כאבי מרפקים כאבי ברכיים חזקים בנוסף מקשה על ההליכה.כול הכאבים הללו מתגברים כשאני יוצא לשמש וממש שחם. ד"ר האם כול מה שציינתי פה מתאים לפיברומיאלגיה ועם לא אז מה לא מתאים,ואיזה בדיקות אתה ממליץ לי עוד לעשות.בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    15/07/2009

אנטוניו שלום,
    פיברומיאלגיה יכולה כמובן לגרום לכאב מפושט בגוף אך אינה גורמת לירידה אובייקטיבית בחדות הראייה. רופאי העיניים הם אלו שצריכים לקבוע אם אכן קיימת ירידה בחדות הראייה ואם כן - צריך לחפש סיבות אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו