מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוסטוארתריטיסעירית14/07/2009
רמטואולוג קבע שאני סובלת מאוסטוארתריטיס לפי בדיקות דם וכן שינויים במ חולת סכרת פרקי הידיים רציתי לדעת האם זה שייך למחלות דלקת פרקים ? וכן האם המחלה מתגברת בזמן הקייץ שהלחות גבוהה כו בקייץ אני מאוד סובלת ובחורף פחות נוסף לזאת אני גם חולת סכרת ולכן הרופא אינו מוכן לתת לי שום כדור שהוא נוגד דלקת אני נמצאת בכאבים קשים ואין לי מזור האם קיימת איזושהיא אלטרנטיבה להקלת הכאבים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין15/07/2009אוסטאוארטריטיס היא בהחלט מחלת מפרקים אלא שאיננה מחלת מפרקים דלקתית בניגוד לרוב המחלות בקבוצה הזו. מדובר בתהליך של שחיקת הסחוס עם שינויים במבנה העצמות הסמוכות ועם מרכיב משני של דלקת. המחלה אינה גוברת דווקא בזמן הקיץ (יש חולים רבים שדווקא מרגישים יותר טוב כשחם). הטיפול נועד להקל על הכאבים וכולל פיזיותרפיה, ירידה במשקל (אם קיים עודף משקל), ותרופות לשיכוך כאב. בנוסף קיימות תרופות כמו גלוקוזאמין וכונדרואיטין סולפאט אשר עשויות לעכב את תהליך השחיקה. במקרים קשים הטיפול עשוי לכלול גם התערבות כירורגית (כמו החלפת מפרקים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

