ברור נגעים במוח ע"י הנירולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברור נגעים במוח ע"י הנירולוגית
    קורין
    28/07/2009

בהמשך להתכתבותי הקודמת , ברצוני להוסיף כי הודיעה לי הנירולוגית ששלחה אותי לעשות בדיקות לבירור התופעות מהם אני סובלת, רדימות ביד שמאל, שפה תחתונה שפתאום צונחת למשך חצי שעה לפעמים, לעיתים ראייה כפולה, דופק מהיר, וMRI שמראה נגעים במוח עם איבוד נפח קל. לאחרונה בוצע גם: ANTI NEUCLEAR , ANTI SMOOTH MUSCLE, ANA, CARDIOLIPIN APTT, TITRE, ANTI THROMBIN ACTIVITY, FACTOR V ACTIVITY, כשכולם גבוהים וחיוביים. FACTOR VII ACVTIVITY - LO, ANTI DS DNA 36.3 THAT THE NORMAL RANGE IS UP TO 200 . אולי הערכים שונים כי אני נמצאת בקנדה. נמצאת בשליחות בשנה הקרובה. אני אראה את הרופאים רק עוד חודשיים (ראומטולוגים). הנירולוגית אמרה שמי שצריך לאשר סופית קיום של לופוס זה הראומטולוג. יש לציין כי אני לעיתים מרגישה כאבים גם במפרקים של הרגליים. וכשהייתי ילדה היה לי תקופות שכל כך כאבו לי הפרקים שממש הייתי בוכה. אבל אף פעם לא ייחסתי לזה חשיבות רבה. הכאבים בפרקים הם נסבלים. לא עד כדי כך שזה מפריע לי לשחות למשל שאני כל כך אוהבת. יש לי תפרחת על העור מכיוןן של האף ללחיים, אבל בצורה מאד מאד קלה. יש לציין שאני בחורה צעירה בת 39 שנים. אם כל הבדיקות חיוביות (STRONG POSITIVEׂ ׂ) מה זה אומר? האם מספיק הבדיקות והנגעים במח כדי לאבחן לופוס? ואם כן, איזה סוג של לופוס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קורין שלום

ד''ר ג'יזל גודארד
    30/07/2009

מעורבות של מערכת העצבים-מוח בזאבת מהווה ביטוי חמור למחלה. דרוש טיפול מיידי ע"י תרופות שמדכאות את מערכת החיסון.
    אני ממליצה שתגשי בהקדם לפרופ' גלדמן אם את נמצאת בטורונטו קנדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו