פיברומאלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומאלגיה
    מירב
    03/08/2009

בת 29 את התסמינים גילית כבר מגיל 16 של כאבים בכל 18 הנקודות, רעד בידיים וכו' ואילו הרופאה אמרה שזה כוויות קור ונתנה לי משחה לזה אבל הרעד והכאב המשיכו...והמשיכו...
    בגיל 28 "קיבלתי אישור סופי" שאני חולת פיברומאלגיה כאשר כבר לדעת הרופא הגעתי באיחור וכבר כל 18 הנק' ברות כאב טוטלי. די קשה לי לישון בלילה מכאבים.
    מטבעי סף הכאב שלי נמוך ואני מקטרת המון על הכאבים, לאחרונה הפסקתי לכתוב בעט כי הכתב יוצא חרטומי בגלל הרעד באצבעות הידיים ובשל כך העט "בורח לי".
    כל התרופות שנתנו לי (בעיקר משככי כאבים חזקים) לא עזרו או שעזרו אבל היו תופעות לוואי גכון קוצר נשימה, חום כשבוע וכו.
    היום אני בלי טיפול וסובלת נורא- האם יש טיפול שניתן לעשות להרגעת הכאב כמו דיקור סיני? או טיפול תרופתי שעדין לא בסל הבריאות או לא יודעת כבר מה
    אפילו הידרותרפיה לא עזר לי - עשה כאב יותר בגלל שהייתי צריכה להתנגד למים כביכול.
    התייאשתי כבר - מגיל 16 אני סובלת עד מתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברומאלגיה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    03/08/2009

מירב שלום
    בהחלט יש טיפול. אני מציע לך לעיין במדור השאלות והתשובות הנפוצות שמופיע בראש העמוד הזה לגבי דיון יותר מפורט בפיברומיאלגיה ובטיפול בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו