התחלת דלקת פסוריאטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת דלקת פסוריאטית
    רנית
    08/08/2009

פעם ראשונה שהחלה הדלקת לפני כ- חודש הייתי אצל ראמוטולוג נתן משכך ואמר עם לא יעזור לקחת את ה- MTX מפחיד אותי כי הרופא אמר שיש תופעות לוואי ( פגיעה בכבד פצעים בפה מדכא מערכת חיסון) , האם יש טיפול אחר יעיל אני בדילמה.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלת דלקת פסוריאטית

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    08/08/2009

רנית שלום,
    מטוטרקסאט היא התרופה המקובלת ביותר כטיפול בדלקת מפרקים ספחתית בשלב הראשון. התרופה מונעת היווצרות נזקים ועיוות מפרקים ורוב החולים נוטלים אותה משך שנים ללא סיבוכים, אם כי חייבים לעקוב אחר בדיקות הדם (תפקודי הכבד, ספירת הדם). תופעות הלוואי החמורות יותר נדירות יחסית אך קיימות. סלזופירין היא תרופה נוספת בעלת יעילות דומה (מעט פחותה) בהשוואה למטוטרקסאט. גם תרופה זו מחייבת מעקב אחר בדיקות דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים פסוריאזיטית

אבי
    08/08/2009

גם אני סובל מדלקת פרקים פסוריאזיטית כבר 7 שנים אם את או אחרים רוצים שנדבר על זה ביחד ונחליף דעות אז בבקשה אולי נוכל ללמוד אחד מהשני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת פרקים

יובל
    10/08/2009

שלום אבי אנא התקשר לטלפון 0522535547 ונדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו