איבחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבחון
    שירן
    09/08/2009

שלום, במשך שנתיים אני סובלת מכאבים בגופי ותחושת עיקצוץ ונימול. אני בת 32 מתאמנת בחדר כושר וכבר שישה חודשים ישנם כאבים מוזרים ושורפים מתחת לצאוור, בנוסף כאבי פרקים מטורפים. אני נוטלת קונצרטה לטיפול קשב וריכוז ואיכות השינה מאז התרופה ירודה ביותר. לאחרונה ישנה תופעה של פצעים בפה ותחושת יובש בעיניים(נבדקתי אצל רופא עיניים וקיבלתי טיפות). מאז ומתמיד היו לי צבירות נוזלים בשוקיים מדי תקופה, ואני אנמית כבר 16 שנה ללא פיתרון או שיפור בנטילת הברזל. אני מאוד מותשת ומדוכאת וכבר שנה לא מתפקדת. ערכתי בדיקות בגלל לחץ בתוך הגולגולת שהיה חמור והפנו אותי למרפאת שינה בתל השומר בעוד חודשיים מיעוד. כך אני מתגלגלת מרופא לרופא והחוסר אונים פשוט מייאש. למי עליי לפנות? רופא המשפחה שלי נוראי וכבר יש לי תיעוד סימפטומים ותחלואה מטורפת בתיק הרפואי. אודה אם תכוונו אותי כי אני אובדת עצות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבחון

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    10/08/2009

שירן שלום,
    השילוב של כאבים מפושטים והפרעות שינה ללא ממצא ברור עד כה מעלים חשד לתסמונת הפיברומיאלגיה. מומלץ להבדקת על ידי ראומטולוג בשאלה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו