פיברומיילגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיילגה
    שרון
    15/08/2009

בת 57, עם ה מ ו ן בעיות בריאות ופגיעה באיכות החיים בצורה רצינית.
    מוגבלות בתנועה בפעולות היום יומיות הפשוטות, מעי רגיז, גידול שפיר בבלוטת התריס, תפקוד הבלוטה תקין, דלקת כרונית בקיבה גיטרטריס בבדיקה של גסטרוסקופיה.
    כל התרופות שקבלתי לכאבים הכרוניים בגוף גרמו לעליה בלחץ הדם, וכעת אף הוזהריתי על ידי הרופא על שימוש בנוגדי דלקת כפוגעים בדלקת בקיבה.
    משתמשת בנרות אביטרין, פיזיותרפיה, שעוזרת כמו כוסות רוח למת. המשפחה, החברים ובכלל כל הסביבה מודאגת ממצבי שהולך ומדרדר, בעיקר שרואים אותי מתהלכת, קמה מישיבה והגרוע מכל מנסה בכל בוקר לקום מהמיטה. מספר נסיונות נעשים עד שאני עומדת על הרגליים. בקיצור אני מאוד מ י ו א ש ת. גם הידרותרפיה לא עזרה, ההיפך הכאבים הלכו וגברו בלילה.
    לאחרונה כאבים חזקים מאוד במפשעות. בדיקת רופא העלתה שלא מדובר בבלוטות המקומיות, אלא במפרקים. בקיצור כאבים עזים מפושטים מצוואר ועד כף הרגל.
    זועקת נואשות לעזרה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברומיילגה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    16/08/2009

גלי שלום,
    הייתי רוצה להפנות אותך לפינת השאלות הנפוצות שלנו שם יש מידע מפורט לגבי הטיפול בפיברומיאלגיה. כעיקרון, אם עדיין לא נוסו התרופות היעילות לתסמונת זו, כמו סימבלטה וליריקה, יש טעם לנסות טיפולים אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו