מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחנהק.פ. הריון16/08/2009
ד"ר שלום, לפני כ- 5 חודשים במהלך מריחת קרם גוף על גופי איבחנתי במעין גוש מעל שד שמאל. (לציין כי הייתי - שנה וחצי לאחר ניתוח הגדלת חזה) ומיותר לציין כי נילחצתי בתחילה הגוש לא לווה בכאב אולם לאחר מכן, החתחלתי להרגיש בכאב עמום בנגיעה.ף כמובן שרצתי לכירוג ששלח אותי לאולטרסאונד ושם ברוך השם לא אובחנו ציסטות אלה דלקת בסחוסים מעל שד שמאל. כשחזרתי לכירוג הוא שלח אותי לאורטופד בטענה שאינו מכירדבר כזה וזה לא בתחום טיפולו. כשהגעתי לאורטופד, הנ"ל טען שזה גם לא בתחום איפולו אבל רשם לי כדורי אביטרן למשך כ - 30 יום. לאחר שלקחתי את הכדורים במשך 10 ימים גיליתי כי אני בהריון ולכן הפסקתי עם הכדורים בעצת רופא המשפחה כיום לאחר 3 חודשים כשאניבשבוע 19 אני מרגישה בכאבים בחזה השולחים כאב גם לאיזור יד שמאל. ( רופא המשפחה המליץ על צילום חזה לשלול דלקת ריאות אולם מכיוון ואני בהריוןהדבר לא מתאפשר) שאלתי היא האם מקרה זה מוכר לך? האם באמת אין טיפול? ולאיזה רופא פונים? האם היותי בהריון סוגרת את האפשרות לטיפול? ועל כן אלי לחכות עוד 5 חודשים בערך? האם הדבר יכול להחמיר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין16/08/2009שלום רב,
דלקת בסחוסים שבין הצלעות לעצם החזה היא סיבה לא נדירה לכאבים בחזה. אם אכן זה המצב הטיפול הוא עם תרופות נוגדות דלקת ונוגדות כאב. מובן שבזמן הריון לכל תרופה עלולוח להיות תופעות לוואי בלתי רצויות (ובחלקן בלתי ידועות) ועדיף לצמצם תרופות ככל האפשר. בעיקרון דלקת כזו אינה מצב מסוכן (בהנחה שזו אכן האבחנה הנכונה). במקרים מאד מציקים ניתן לבצע הזרקה מקומית של סטרואידים לאיזור הכאב (טיפול שאפשרי גם בהריון).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)