מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת פרקים ?! דואגת מאודקרן16/08/2009
שלום רב
קרן, אילת (אולי זה קשור לשמש...) אני בת 32 ו10 חודשים לאחר לידה.
השתמשתי בגלולות סרטז במשך כחצי שנה
לפני כחודשיים התחילו לי כאבים בכפות הרגלים ( כאילו אני הולכת על סלעים..)
לאחר שינה כל גופי כואב בעיקר כפות הרגליים ידיים וגב תחתון, כמו מכות יבשות
רופא המשפחה שלח אותי לבדיקת דם antinuclear antibody שהתוצאה שלה היא 1:160 -
אני דואגת מאוד ...מה זה ?? ככה פתאום מתחילה דלקת פרקים? אני אדם בריא..
אשמח לקבל עצות לטיפול, טיפול משלים, מידע על מחלות פרקים וכו', עד לתור שיגיע עוד כחודש לראומטולג ( אם אחזיק מעמד..כאב נוראי)
יכול להיות שזה מהגלולות??
חשיפה לשמש??
אפידורל??
תזונה?
תודה מראש
קרן מאילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
ד''ר ג'יזל גודארד18/08/2009על מנת לפתח לופוס צריך בן אדם (בד"כ אישה) עם המרקם הגנטי המתאים וחשיפה לגורמים סביבתיים- בינים הורמונלים (גלולות) ו/או לאחר לידה, חשיפה לקרני השמש (אילת), ועוד.
רמת ANA מוגברת גם נמצא בלופוס.
כדאי להגיע לראומטולוג בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה עוד שאלה
קרן19/08/2009שלום ד"ר גי'זל
יש לי תור לראומטולוג עוד חודש מהיום.
בנתיים אני סובלת. שאר בדיקות הדם יצאו תקינות שקיעת דם כדוריות לבנות וכו'
האם לופוס היא מחלה שחולפת?
האם אוכל להיכנס שוב להריון?
רפואה משלימה יכולה לעזור ?
תודה והמשך יום טוב
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרן שלום
ד''ר ג'יזל גודארד19/08/2009אוכל בריא תמיד עדיף. מחקר אחד על קופים הראה הרעה בלופוס לאחר אכילת נבטים. אין המלצות לגבי בני אדם.
אני לא מומחית ברפואה משלימה ולכן נמנעת מלענות.
רצוי לא לסמוך על רפואה משלימה בלבד בכדי לטפל בלופוס.
כל עוד שהמטופלת בהפוגה ממושכת אין מניעה מלהכנס להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :(
קרן19/08/2009תכננו עוד הריון עכשיו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)