מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לופוס!?!?!קורן29/08/2009
רופאים יקרים שלום רב!!!
שמי קורן ואני בת 22 כרגע בהריון. מזה שנתיים אני סובלת מכאביי פרקים כתף ימין ולעתים שורש כף הרגל. ולעיתים אני ממש מרגישה מוגבלת עם יד ימין. ברקע המששפחתי שלי אבא שניפטר מ SEL קשה ושני אחים שלוקים במחלה. טופלתי אצל פר' אבושקרה בעבר במרפאות חוץ בסורוקה אבל חוץ מלשלוח אותי לבדיקות לא הרגשתי שנעשה אתי דבר הוא הפנה אותי לאורטופד האורטופד לריאומטולוג וחוזר חלילה. לכן הפסקתי את הטיפולים שהייתי אמורה לקבל. עקב החמרה בכאבים. טופלתי בכדורי פרקוסט 5 מ"ג. אבל שהשימוש בכדורים נעשה יותר כרוני אני משתמשת כרגע באוקסיקונטין 10 מ"ג ואני נורא תלויה בכדורים אלה ממש ללא כדורים אני ממש חצי בן אדם.
לציין שבמשך שנתיים הבדיקות תקינות למעט סי ראקטיב פרוטאין שגבוהה באופן קבוע. תקין עד 0.8 ואצלי באופן קבוע זה לא פחות מ- 1.6 אנה מיכם עיזרו לי איך ניתן לאבחן לופוס? האם יש סיכוי שאכן זה מה שיש לי??
תודה מראש קורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורן שלום
ד''ר ג'יזל גודארד30/08/2009קיים קשר משפחתי לחולי זאבת.
על מנת לעשות את האבחנה צריך 4 מתוך 11 תסמינים- תלונות, ממצאים ובדיקות דם.
בנוכחות ANA שלילי הסיכוי לזאבת אפסי.
אנו יודעים שנוגדנים מופיעים בדמם של חולים כשעדיין חשים בטוב. יתכן נוכחות נוגדנים אפילו שנים לפני אבחנת המחלה.
הממצאים השכיחים הם דלקת במיפרקים וממצאים בעור.
כדאי להיות במעקב.
עוד דבר- לפעמים יש התלקחות המחלה בהריון או מיד לאחר הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)