תגובה לתרופת סלאזופירין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לתרופת סלאזופירין
    דורון
    26/09/2009

שלום,
    אני סובל מכאביי פרקים, הכאבים מופעים בהתקפים לעיתים עם נפיחות ולעיתים ללא נפיחות, הכאבים בעיקר באיזור האגן, הברך ואצבעות הידיים. לאחר טיפול בפלאקוניל שלא עזר, קיבלתי את הסלאזופירין.
    אני לוקח את התרופה במשך כשבועיים בהתאם להנחיות הרופא, תחילה שני כדורים למשך שלושה ימים, לאחר שלושה כדורים ועכשיו ארבעה כדורים שניים בבוקר ושניים בערב.
    במהלך נטילת הכדורים אני מרגיש עיקצוצים בכל הגוף הגורמים לי לגירודים ותחושה לא נוחה.
    האם עליי להפסיק עם התרופה או להמשיך בתקווה שתחושה זו תפסיק בהמשך, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לתרופת סלאזופירין

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    26/09/2009

דורון שלום,
    סלזופירין היא תרופה אנטי דלקתית המכילה סולפא, בדומה לאנטיביוטיקה כמו רספרים. מרכיב זה עלול לגרום לתופעות אלרגיות אצל חלק מהאנשים. לכן חשוב לשים לב אם הגרד מלווה גם בפריחה, תופעה שקרוב לוודאי מעידה על אלרגיה לתרופה זו. גם בהיעדר פריחה, אם הגרד מתמשך מעבר לכמה ימים כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ולשקול החלפה לתרופה אנטי דלקתית אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו