מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת מפרקיםשיר29/09/2009
שלום יש לי דלקת פרקים שנה דלקת פרקים ארטיס או איך שזה נקרה כבר חודשיים שאני בלי סטרואידים בכלל אחרי שנה שלקחתי שהכמות הכי גבוהה שלקחתי היתה 20 השאלה שלי שהיום אחרי חודשיים כל מאמץ עם הידיים יש לי רעידות כאילו אני מתעיפת מהר וגם הכתפיים גם מתעייפות וגם כואבות יש לציין שלפני שהפסקתי זה לא היה הרעידות התחילו מאז שהורדתי את הסטרואידים יום כן יום לא נורא קשה ככה כי אני מאפרת ואני צריכה דיוק וגם רוגע זה נורה מלחיץ האם זה בגלל ההורדה של הסטרואידים האם זה עובר מתי שהוא האם זה בסדר כי אני מאוד חוששת בנוסף אני לוקחת מטוטרקסאט 4 כדורים בשבוע ופלקווניל 2 ביום אני בת 36
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין29/09/2009שושי שלום,
אכן, הירידה במינון הסטרואידים עלולה להיות מלווה בסימפטומים של כאב מוגבר, עייפות וכו. כמובן צריך לשים לב לאפשרות שההחמרה במצב קשורה להתלקחות של הדלקת - אבל אם אין התלקחות כזו (אין נפיחות, אין עלייה בשקיעת הדם וכו') - סביר להניח שהסימפטומים ישתפרו בהדרגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)