כאבי צוואר ושכמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי צוואר ושכמות
    קרן
    29/09/2009

שלום רב
    לפני כ3 שנים הייתי מעורבת בתאונת דרכים(וויפ-פלש). מאז, לעיתים, אני סובלת מכאבים עזים בשרירי העורף המקרינים לראש וגורמים למיגרנה.
    לאחרונה התגברו הכאבים, התדירות היא אחת לשבוע שבועיים למשך כמה ימים. הקלה מורגשת עם לקיחת אטופן/נורופן, חימום המקום ומנוחה. בצילום CT לא נראו פגיעות בשלד. עשיתי פיזיוטרפיה, פניתי לאורטופדים ללא כל שיפור. אני סובלת מאד ונאלצת לקחת משככי כאבים לעיתים תכופות.
    שאלתי היא- מה עוד ניתן לעשות? מאחר ומדובר להערכתי בשרירים תפוסים (צוואר ושכמות) האם יש טעם לגשת לראומטולוג?
    אשמח להיוועץ עמך
    תודה ויום טוב
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי צוואר ושכמות

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    29/09/2009

קרן שלום,
    תאונות דרכים במנגנון של צליפת שוט עלולות לגרום לכאב כרוני. במקרים מסויימים הכאב אף מתפשט מעבר לצוואר ושכמות, עם התפתחות תסמונת הכאב הכרוני המפושטת של פיברומיאלגיה. אם אכן מדובר בכאב כרוני, אשר לא מוסבר על ידי ממצאים בבדיקות ההדמייה (כמו בדיקת CT), כדאי להתייעץ גם עם ראומטולוג לגבי אפשרויות אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו