זריקות הומירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקות הומירה
    עינת
    05/10/2009

שלום רב.

אני מטופלת כשמונה חודשים בפרדניזון ,פלקווניל (ארי שסאלאזופירין לא הועיל) ומטותרקסאט (4 לשבוע). בת 30.
    לפני כחודש החליט הראומטולוג להתחיל זריקות יומירה, אך קופ"ח כללית מסרבים מסיבה שאינני עומדת בקריטריונים.
    אינני מבינה מדוע , שכן במשך 8 חודשים כל הנסיונות לא צלחו, הכאבים נמשכים, התקפי כאב אדירים בשורשי כפות הידיים.
    1. מהם הקריטריונים? והאם כדאי לקנות לבד ?

עברתי ארטרוסקופיה ביד ימין והאורטופד-כירורג מנתח ממליץ כעת על היד השניה , אך הראומטולוג מתנגד לכך. אני באמצע ולא יודעת מה להחליט.

2. מה המלצתך?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זריקות הומירה

הוספת תגובה

• סבל וחומרים כמיים

שאלה
    07/10/2009

איך לא נמאס לך מהחומרים הכימיים האלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    07/10/2009

עינת שלום
    השאלה היא למעשה מה האבחנה המדוייקת שלך. תרופת ה - HUMIRA נכללת בסל הבריאות כטיפול עבור סוגים מסויימים של דלקת מפרקים אך אינה רשומה עבור כל האבחנות. התרופה יקרה מאד ולא הייתי ממליץ לרכוש אותה באופן פרטי (אלא אם עומדים לרשותך משאבים בלתי מוגבלים...) במקום זאת אפשר לבקש מהקופה תרופה אחרת מקבוצת התרופות הביולוגיות כמו Enbrel ו - Remicade אשר יעילותן דומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו