מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לד"ר אבליןאחת06/10/2009
שלום רב .
אני בת 40 .
במשך שלוש וחצי שנים הייתי עם טרכיאוסטומי עקב היצרות קנה SUBGLLOTIC STENOSIS .
ההיצרות הייתה כ - 90% , ולאחר מס' הרחבות באמצעות לייזר ( באיכילוב א.א.ג ) , כיום ההיצרות היא בערך 25% .
כבר שנתיים וחצי בלי קנולה . נושמת בלי קנולה . ללא עודף משקל .
מעקבים באיכילוב (א.א.ג.) כל 4 חודשים .
כל השנים , גם כיום , סובלת מעייפות במשך היום , בלי סחרחורת ,בלי חולשה , בלי כאב ראש.
רק עייפות .
סובלת גם מכאב כרוני קל וקבוע בעיקר בצלעות בית החזה בעת נשימה ( אולי תוצאה של שיעולים מתמשכים קשים בתקופה עם הטרכיאסטומי , כולל זיהומים חוזרים וטיפולים חוזרים באנטיביוטיקה ציפרופלוקסצין .
בקרוב יש לי בדיקת שינה , לבדיקת איכות השינה .
מה עושים הלאה ? העייפות מפריעה לי לתפקד ( אמא לילדים ) .
אני רוצה להרגיש טוב , עירנית עם הרבה מרץ !!
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין07/10/2009נראה בדיקה במעבדת שינה היא באמת בדיקה חשובה במקרה שלך על מנת לשלול הפרעות במנגנון הנשימה בשעות הלילה אשר עלולות לגרום לעייפות קשה ביום. פעילות גופנית מתונה מומלצת בכל מקרה ויכולה לעזור גם לכאביםוגם לעייפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)