מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על גמילה מאלכוהולחסויה07/10/2009
שלום אני רוצה לשאול אם אני מנסה להגמל משתיית אלכוהול וקראתי שזה יכול להיות מסוכן להפסיק לשתות אחרי שהתרגלתי לשתיה מופרזת יחסית, אז האם זה בסדר להמשיך לשתות אבל בצורה בריאה כמו שכתוב (פחית בירה 330 מל"ל) ליום , נגיד אפילו לא כל יום ולא מעבר לכמות הזאת .....האם יהיו לזה תוצאות טובות ויפחיתו בתופעות לוואי של גמילה? או שזה רק ימשיך לגרום לי נזק?
אני אשמח לתשובה כי אני לא יכולה ללכת לרופא וכאלה אני מעדיפה לעשות את זה לבד בשקט.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין07/10/2009לחסויה שלום,
גמילה מאלכוהול יכולה להתפתח אצל חולים הצורכים כמויות גדולות מאד של אלכוהול על בסיס קבוע. רוב הסכויים שתוכלי להפסיק לשתות אלכוהול ללא כל בעייה (או להסתפק בשתייה מתונה מעת לעת) בלי שתסבלי מתופעות גמילה. אני מניח שאת מעלה את השאלה בפורום הזה בגלל שאת מקבלת במקביל תרופות לדלקת מפרקים (מטוטרקסאט?) ובמקרה כזה מומלץ להימנע מאלכוהול ככל האפשר כולל בכמויות קטנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר יעקב אבלין
חסויה07/10/2009אני פשוט חיפשתי פורומים על אלכוהול ולא מצאתי משהו מתאים איכשהו זה הביא אותי לפה רק אחרי ששלחתי הודעה הבנתי שזה לא הפורום חח
אבל אני מאוד מודה לך על העזרה זה היה חשוב לי...אני פשוט לא ידעתי מה זה על בסיס קבוע אני שותה מאוד הרבה לפחות 5 ימים בשבוע במשך שנה ומשהו. עברו יומיים בנתיים אין תופעות לוואי שאני מרגישה . היום גם אני מפסיקה לעשן (לפחות מקווה) אז חשבתי שאולי בירה אחת אחרי עבודה ככה יכולה להרגיע בנוסף לכל ולהיות תחליף לסיגריה.
שוב מודה לך
הרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)