אבחון המחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון המחלה
    שלומית
    11/10/2009

שלום.
    אני מאוד סובלת מכאבי שרירים ורוצה לפנות לרופא מומחה,רציתי לבקש שמות של רופאים מומחים בפיברומיאלגיה בירושלים עם עדיפות לרופאים של הכללית,ואפשר גם פרטיים.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון המחלה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    11/10/2009

שלומית שלום
    בעיקרון כל ראומטולוג יכול לטפל בפיברומיאלגיה. במסגרת השר"פ הקיים בירושלים ניתן להגיע גם לרופאים בכירים עם "רקורד" בתחום זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני סובלת מפיברומיאלגיה

שרה גלאור
    13/10/2009

אני אישה בת 56 סובלת עייפות מפיברומיאלגיה גילו לי לפני ארבע שנים את התסמונת הנ"ל
    בשנה האחרונה מצב הבריאות הדרדר חולשה בשרירים כאבים חזקים בשרירים התעלפיות
    עברתי בדיקות נורלוגיות גם mar אש וצואר יצא תקין לאחרונה אני מרגישה גרוע מאוד קשה לי ללכת הרבה קשה לי לעלות במדרגות להרים חפצים כמו תיק אישי ולבצע משימות פשוטות. מתעייפת מאוד מהר ואני לא יודעת מה לעשות בענין אני מרגישה שאני דועכת אבקש לעזור לי בנושא זה.
    תודה שרה גלאור אילת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו