מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקהאסי19/10/2009
שלום
אני בחור בן 26
בשנים האחרונות אני מרגיש שהחלק העליון של הגב שלי מתעקם כלפי מטה
הייתי אצל אורטופד והוא לא מצא שום בעיה
לא היה קיים בילדות
בהתחלה לא יחסתי לזה חשיבות ,זה התבטא במוגבלות בתנועות הצוואר וכפיפות
בשנה האחורנה זה התחיל להחמיר ממש במהירות, הבדלים ביום יום, שמתי לב שהחלק הקדמי של הגוף באזור הצלעות זז כלפי חוץ והצוואר נוטה החוצה
עד לא מזמן לא היו כאבים אבל לאחורנה כשאני יושב ובמיוחד כשאני מתכופף
אני מרגיש דקירות בחלק התחתון של הצלעות
ממה זה יכול לנבוע תופעה כזאת שהגוף משתנה בצורה כזאת
והאם יש טיפול?
אורטופד הפנה אותי לפורום הזה הוא הציע לעשות בדיקות דם
כדי לשלול מחלות ראומטיות
אילו בדיקות עליי לעשות (בדיקת דם כללית)?
ואילו ערכים יש לבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין22/10/2009אסי שלום,
שנויים בצורת עמוד השדרה יחד עם כאבים עלולים להיות ביטוי של דלקות מפרקים מסוימות המערבות את החוליות ואת האגן. המחלה הקלסית הגורמת לכך נקראת Ankylosing Spondylits. מומלץ לבצע בדיקות דם הכוללות את רמות מדדי הדלקת (שקיעת דם ו - CRP) וכמו כן את האנטיגן HLA B27 - סמן גנטי אשר אופייני למחלות אלו. בנוסף יש צורך בהדמייה של עמוד השדרה והאגן (על ידי צילומי רנטגן או שיטות מתקדמות יותר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)