מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת פרקים :שיר23/10/2009
בבדיקת דם כול הממצאים תקינים חוץ מאשר חומצה פולית התוצאה <2 כאשר הטווח הינו בן 7 ל 45 . בנוסף אני סובלת מזה כמה שבועות מחולשה עייפות ורעד קל מידי פעם בייחוד בתחילת מאמץ ולאחר זמן קצר הרעד פוסק. לפני 3 חודשים הורדתי את כדורי הסטרואידים שלקחתי במשך שנה .
נכון להיום אני לוקחת פלקווניל2 כדורים ביום , כדור 5 מ"ג של חומצה פולית אחד ביום ופעם בשבוע 4 כדורי מטטוראקס 2.5 מ"ג , ביום של המטטוראקס אני לא לוקחת חומצה פולית .
האם לחוסר חומצה פולית יש את התופעות הנ"ל . האם מינון של 2 כדורים ביום ישפר את המצב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין24/10/2009שיר שלום
כאמור מינון של חומצה פולית 5 מ"ג ליום הוא בד"כ די והותר. אם בכל זאת קיים חוסר חומצה פולית אין מניעה לעלות במינון ל - 10 מ"ג אבל אינני בטוח שזה יביא לשיפור בתלונות הללו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת פרקים
שיר24/10/2009אז מה מה זה יכול להיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יעקב אבלין24/10/2009קשה לדעת בוודאות. יתכן שהתופעות קשורות להפסקת הטיפול בסטרואידים או לבעיה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת מפרקים
שיר25/10/2009אני רוצה להבין גם אחרי שלושה חודשים של ניקיון מסטרואידים זה עדיין אותו מצב של חולשת שרירים ועייפות האם זה לוקח הרבה יותר משלושה חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור אבלין
שיר25/10/2009עכשיו אני ממש לחוצה שנכנסתי לאינטרנט וכתבתי חולשת שרירים וקראתי מה אני יכולה לעשות לאן ללכת להבדק או שאני סתם מלחיצה את עצמי האם ההורדה של הסטרואידים יכולה לשות חולשה כזאת מלחיצה אחריי 3 חודשים בבקשה תענה לי מה לעשות?יש לי עוד שבוע בר מצווה לילד האם הלחץ של הבר מצווה גם יכול לעשות כזה מצב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור אבלין
שיר25/10/2009עכשיו אני ממש לחוצה שנכנסתי לאינטרנט וכתבתי חולשת שרירים וקראתי מה אני יכולה לעשות לאן ללכת להבדק או שאני סתם מלחיצה את עצמי האם ההורדה של הסטרואידים יכולה לשות חולשה כזאת מלחיצה אחריי 3 חודשים בבקשה תענה לי מה לעשות?יש לי עוד שבוע בר מצווה לילד האם הלחץ של הבר מצווה גם יכול לעשות כזה מצב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)