מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלה ללא אבחנהיוסי31/10/2009
שלום רב
אני בן 57. מאז חודש מאי סובל מכאבי פרקים חזקים בכל אזורי גופי כאשר עדיין לא הצליחו לאתר את הסיבה.
צוואר, כתפיים, זרועות, מרפקים, שורש כף היד, אצבעות הידיים, שני צידי האגן, ברכיים, כפות רגליים וגב תחתון. הכאבים מוגברים לאחר שינה. ביקרתי אצל ריאומטולוג, אורטופד, ומומחה לכבד.
בצעתי צילומי עמוד שידרה, כתפיים וצואר, מיפוי עצמות, u.s לאברים פנימיים וכתפיים, CT לאברים פנימיים, קולונוסקופיה ובדיקות מעבדה כולל וירולוגיה (נשיקה, CMV, פרוו ).
ועדיין לא נמצאה הסיבה לכאבים.
הריאומטולוג נתן לי זריקת DEPOMEDROL 80 מ"ג. לאחר הזריקה היתה לי הקלה משמעותית למשך מספר שבועות ואז הכל חזר בגדול.
בשלושת השבועות האחרונים אני סובל גם מכאבי גרון, שיעול טורדני וחום שעולה מהצהריים ויורד מידי בוקר. החום מגיע בערב עד 38. צילום ריאות תקין, משטח גרון שלילי ואנטיביוטיקה שלא עזרה.
אודה לך מאוד אם תכוון אותי לבדיקות שנראות לך רלונטיות או לטיפול שעשוי לעזור לי או לקצה חוט של אבחנה כיוון שאיכות חיי נפגעת מאוד ואני סובל סבל פיסי ונפשי רב בין היתר גם מחוסר הידיעה.
להלן עוד כמה תוצאות מעבדה שאולי יהיו רלונטיות.
C.R.P mg/dL| 2.04
DNA ds Ab שלילי
Antinuclear Ab Adults 2.71
ALKP ALKALINE PHOSPHATASE - 121
ALT(GPT - 42
AST - 48.7
GGT - 67.8
LYMPHOCYTES% - 13.6
ESR 1 HOUR - 18
Hepatitis B Surface Ag | | שלילי
Hepatitis C Ab(EIA) | | שלילי
Parvo virus B19 IgG | | NEGATIVE |
Parvo virus B19 IgM | | NEGATIVE
|
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין03/11/2009יוסי שלום,
אתה מתאר מחלה רב מערכתית עם חום הנמשך חודשים. מצב זה יכול להיות תוצאה של מחלות רבות ושונות הכוללות בין היתר זיהומים כרוניים (לדוגמא: אנדוקרדיטיס - זיהום על מסתמי הלב, שחפת). כמו כן תהליכים דלקתיים שאינם זיהומיים כמו דלקת כלי דם יכולים לבוא בחשבון. התגובה לזריקת סטרואידים אינה ספציפית ויכולה להופיע במחלות רבות. האמת היא שלאחר מהלך כל כך ממושך הייתי מציע לשקול אשפוז במחלקה פנימית טובה על מנת לנסות לרכז את הבירור ולהגיע לאבחנה במגוון האפשרויות שהזכרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)