מאיסטניה גרביס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיסטניה גרביס
    מתלבט
    16/11/2009

דוקטור שלום!אני בן 45 ומאז שאני ילד אני סובל מחולשה כללית,לא יכולתי לעשות את הדברים הכי פשוטים שילד בן גילי היה עושה,יחד עם זאת,סבלתי ואני עדיין סובל מהתכווצויות שרירים בגפיים, בצוואר,ובשאר שריריי הגוף,אלה הפרעות יום יומיות,אשר מקשות עליי את חיי היום יום,במלחמת לבנון הראשונה,בהיותי חייל קרבי,הוחשדתי f.m.f בעקבות הסטוריה משפחתית,אכן היו סימפטומים דומים,אך בתוך תוכי ידעתי שזה משהו אחר,אין צורך לספר לך דוקטור על הסבל הממושך שסבלתי בצבא,עקב אי יכולתי לתפקד ביום יום,מה גם שהצטרכתי להתאמץ פי שש,מבני גילי על מנת לסיים את הטירונות הקרבת שעשיתי בזמנו,וזה כלל הרבה אישפוזים,ולאחריהם השלמת חומר שהפסדתי מה שהקשה עוד יותר על תיפקודי-למזלי הרב יש לומר הגעתי לגדוד שמפקדו בזמנו היה רס"ן דן הראל[שפרש בימים אלו מצה"ל בדרגת אלוף]והוא מייד קרא לי והפגיש אותי עם רופא הגדוד והורה לו לעזור לי כי קיבל הנחיות מבסיס הטירונות בקשר אליי,ואז וועדה רפואיתואת המשך השרות קרוב לבית.כיום אובחנתי סוף סוף כחולה במאיסטניה גרביס,ע"י פרופסור וירגין מסורוקה והתחלתי לקבל טיפול מתאים[מסטינון]אך אני עדיין סובל מאותן בעיות,האם תוכל לסבר לי את האוזן באפשרויות טיפול נוספות,מעבר לקיימות?תודה מראש ארז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאיסטניה גרביס

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר יעקב אבלין
    16/11/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=179 id=link]מיאסטניה גרביס[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו