מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנקילוזיס ספונדליטיס מזה שנתייםאלי24/11/2009
שלום אני בן 19 סובל מזה כשנתיים מ אנקילוזיס ספונדליטיס לפני תקופה התגייסתי לצה"ל עם פרורפיל זמני חשוב לציין שאנקילוזיס ספונדליטיס זו היא אבחנה של הרופא אפילו ששום הדמיה לא הראתה זאת הייתי על פרופיל זמני לפני הצבא ושנכנסתי לצבא גם שאני תקופה בצבא הכאבים התחזקו מאוד והוחלט לשלוח אותי לראומטולוג בבית החולים שרון רציתי לדעת מה הוא יגיד לי אני לא רואה את עצמי ממשיך את השירות ככה הכאבים חזקים אני גורר את הרגל מכאבים ויש לי כאבים בכף רגל שמאל רציתי לדעת מה לעשות ואיך הוא יוכל לאמת תמחלה ולגבי המשך השירות הצבאי תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין24/11/2009אלי שלום,
האבחנה הוודאית של מחלה זו בדרך כלל אכן דורשת הדמייה. צילום, CT או MRI של עצמות האגן יכול להדגים דלקת במפרקי האגן האחוריים - סאקרו-אילאיטיס - ואין ספק שכדאי לבצע הדמייה. גם בדיקת הדם הגנטית HLA-B27 יכולה לתמוך באבחנה (אם היא חיובית) למרות שאינה מדוייקת ב - 100%.
חשוב לבצע את הבירור המלא כיוון שיש היום טיפולים יעילים ל - Ankylosing spondylits ובעיקר התרופות הביולוגיות אשר יכולות להקל מאד על הכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי בדיקות אלו
אלי24/11/2009CT MRI וצילומים היו כל מיני שרידים לפני שנהפרופסור רוזנר מאוד תמך באבחנה למחלה
כרגע הכאבים התחזקו מאוד לאחר אתופן 600 שוב ציינתי כי אני בשירות הצבאי והייתי מוכן לדעת מה אפשר לעשות לגבי זה הפרורפיל אומנם נמוך אבל אני לא רואה את עצמי מסיים את השירות+ טירונות שעוד לא התחלתי בגלל שאני ממתין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יעקב אבלין24/11/2009אלי שלום
כפי שציינתי, אם אמנם האבחנה מבוססת ויש כאבים חזקים למרות טיפול בתרופות כמו אתופן, יש לשקול את הטיפול בתרופות ביולוגיות (רמיקייד, הומירה או אנברל). כדאי להתייעץ בנושא זה עם ראומטולוג מטעם הצבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)