מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה יכול להיותרות30/11/2009
בת 52 מזה מס' חודשים יש לי כאב ברגל ימין, לעיתים גם בעורף, ונימול בכף רגל ימין ולאורך האצבעות של הידיים, הרגשה של שפעת. בחודש האחרון אינני יכולה לעמוד על הרגליים לאורך זמן, מרגישה כאילו הכל יורד לרגליים ואינני מסוגלת לעמוד או ללכת לאחר מס' דקות.
בדיקות דם בסדר, EMG בסדר CT צוואר ועמוד שדרה בסדר ועכשיו מחכה ל MRI ראש.
יש לי פרולקטין גבוהה 1550 ואני לא מטופלת בשנה האחרונה. תת פעילות של בלוטת התריס תקין.
מה לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין30/11/2009שושי שלום,
נראה על פי התיאור שיש צורך בבדיקה זהירה על ידי נוירולוג כדי לשלול חוסר נוירולוגי ממוקם. כמו כן ה - MRI חשוב על מנת לראות אם קיימת הגדלה משמעותית של בלוטת ההיפופיזה אשר עשויה להסביר הן את העלייה בפרולקטין ואולי גם חלק מהתסמינים.
אם לא תמצא בעיה נוירולוגית ספציפית וה - MRI יהיה תקין ניתן לחשוב על אבחנות נוספות (כולל פיברומיאלגיה) אבל ברור שאת צריכה להיבדק על מנת להגיע לאבחנה מדויקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)