מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים עזים בשורש כף יד שמאליגאל05/12/2009
ד"ר שלום
בן 44 סובל מכאבים עזים בשורש כף יד שמאל הכאבים נחלשים רק לאחר נטילת כדור ארטופן .
הכאבים חוזרים שוב כל יומיים מזה כחצי שנה .
אני מאובחן כחולי גאוט ופיברומילגיה .נבדקתי פעמיים ע"י מומחה כף יד ששלל דלקת בגיד , ביצעתי EMG ודופלקס לכף היד הבדיקות נמצאו תקינות.נבדקתי ע"י פרופסור נוירולוג ששלל בעיה עצבית.
בבדיקת דם אחרונה שביצעתי נמצאה CRP גבוהה 13.8 ( CRP - NG/L )
אודה לך ד"ר אם תוכל ליעץ לי אילו בדיקות נוספות כדאי לדרוש שיעשו לי והאם ידועה לך בעייה זו.
בתודה מראש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין05/12/2009יגאל שלום,
על פי מה שאתה מתאר נראה שאתה סובל מדלקת מפרקים ממוקמת למפרק אחד (מונוארטריטיס) שעשויה להיות ביטוי של סוגים שונים של דלקות מפרקים. GOUT למשל גורם לעתים קרובות לפגיעה חד - מפרקית אך פגיעה זו באה וחלופת לסירוגין ולרוב אינה המשכית. יתכן שניקור המפרק יסייע לאבחון - בתנאי שיבוצע בבית חולים אשר בו ניתן לבדוק את הנוזל הנשאב מהפרק במיקרוסקופ אור קוטב (אשר מאפשר זיהוי של גבישי חומצה אורית האופייניים ל - GOUT.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)