כאבים עזים בשורש כף יד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים בשורש כף יד שמאל
    יגאל
    05/12/2009

ד"ר שלום
    בן 44 סובל מכאבים עזים בשורש כף יד שמאל הכאבים נחלשים רק לאחר נטילת כדור ארטופן .
    הכאבים חוזרים שוב כל יומיים מזה כחצי שנה .
    אני מאובחן כחולי גאוט ופיברומילגיה .נבדקתי פעמיים ע"י מומחה כף יד ששלל דלקת בגיד , ביצעתי EMG ודופלקס לכף היד הבדיקות נמצאו תקינות.נבדקתי ע"י פרופסור נוירולוג ששלל בעיה עצבית.
    בבדיקת דם אחרונה שביצעתי נמצאה CRP גבוהה 13.8 ( CRP - NG/L )
    אודה לך ד"ר אם תוכל ליעץ לי אילו בדיקות נוספות כדאי לדרוש שיעשו לי והאם ידועה לך בעייה זו.
    בתודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    05/12/2009

יגאל שלום,
    על פי מה שאתה מתאר נראה שאתה סובל מדלקת מפרקים ממוקמת למפרק אחד (מונוארטריטיס) שעשויה להיות ביטוי של סוגים שונים של דלקות מפרקים. GOUT למשל גורם לעתים קרובות לפגיעה חד - מפרקית אך פגיעה זו באה וחלופת לסירוגין ולרוב אינה המשכית. יתכן שניקור המפרק יסייע לאבחון - בתנאי שיבוצע בבית חולים אשר בו ניתן לבדוק את הנוזל הנשאב מהפרק במיקרוסקופ אור קוטב (אשר מאפשר זיהוי של גבישי חומצה אורית האופייניים ל - GOUT.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו