מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 22-כאב פתאומי בברך וכף הרגלמורן07/12/2009
שלום,
לפני כמה חודשים הופיע לי כאבים פתאומיים בברכיים שאני לא יכולה להתכופף ולהתיישר מבלי להיאנק מכאב, או שאני בתנוחה כל שהיא הרבה זמן מתחילים כאבים ואני חייבת לשנות את מצב התנוחה של הרגל, בנוסף יש לי התכווצויות בכפות הרגליים ברמה שאני מתפתלת על הרצפה, לפני אני מצליחה לעצור את זה ולפעמים הן מתעוותות כל כך חזק וזה כואב נורא, האם אני צריכה להתחיל לדאוג? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין08/12/2009מורן שלום
הופעה של כאב פתאומי כזה בברכיים עשויה להיות כתוצאה בעיה בסחוסים או במיניסקוס - לעיתים על רקע של חבלה ישנה, קרע חלקי וכד'. להערכתי כדאי בשלב ראשון להיבדק על ידי אורתופד ועל פי הצורך לבצע הדמייה של הברכיים. אם לא תמצא בעייה אורטופדית המסבירה את התלונות ניתן להתקדם לבירור ראומטולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר- מה לגבי שרירי כף הרגל?
מורן08/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יעקב אבלין08/12/2009יתכן שמדובר בכאבים המוקרנים מהברך או נגרמים כתוצאה מעומס בלתי סימטרי על השרירים כתוצאה מבעיה בברך. בכל מקרה כפי שציינתי הייתי מתחיל עם בדיקת הברך על ידי אורטופד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)