בת 22-כאב פתאומי בברך וכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 22-כאב פתאומי בברך וכף הרגל
    מורן
    07/12/2009

שלום,
    לפני כמה חודשים הופיע לי כאבים פתאומיים בברכיים שאני לא יכולה להתכופף ולהתיישר מבלי להיאנק מכאב, או שאני בתנוחה כל שהיא הרבה זמן מתחילים כאבים ואני חייבת לשנות את מצב התנוחה של הרגל, בנוסף יש לי התכווצויות בכפות הרגליים ברמה שאני מתפתלת על הרצפה, לפני אני מצליחה לעצור את זה ולפעמים הן מתעוותות כל כך חזק וזה כואב נורא, האם אני צריכה להתחיל לדאוג? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    08/12/2009

מורן שלום
    הופעה של כאב פתאומי כזה בברכיים עשויה להיות כתוצאה בעיה בסחוסים או במיניסקוס - לעיתים על רקע של חבלה ישנה, קרע חלקי וכד'. להערכתי כדאי בשלב ראשון להיבדק על ידי אורתופד ועל פי הצורך לבצע הדמייה של הברכיים. אם לא תמצא בעייה אורטופדית המסבירה את התלונות ניתן להתקדם לבירור ראומטולוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר- מה לגבי שרירי כף הרגל?

מורן
    08/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    08/12/2009

יתכן שמדובר בכאבים המוקרנים מהברך או נגרמים כתוצאה מעומס בלתי סימטרי על השרירים כתוצאה מבעיה בברך. בכל מקרה כפי שציינתי הייתי מתחיל עם בדיקת הברך על ידי אורטופד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו