מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיברומיאלגיה- לא מוצאיונתן14/12/2009
שלום ד"ר אבלין,
בן 30, סובל מפיברומיאלגיה כבר 8 שנים.
לפני שנה וחצי נכנס בי רכב בחוזקה מאחור מה שהחמיר לי את המצב, נהיו לי כאבי גב וצוואר חזקים מאד וגם בפרקים.
מלבד "צליפת שוט", נשללה בעיה אורטופדית. בימים האחרונים הכאבים בגב העליו פשוט בלתי נסבלים, אני כבר לא יודע מה לעשות.
כרגע אני על 30 מ"ג סימבלטה ו150 מ"ג ליריקה- מינונים גבוהים יותר הופחתו בגלל תופעות לוואי. טרמדקס לא עוזר.
ד"ר, אשמח מאד, למרות שאתה לא מכיר אותי להמלצה כלשהי לכאבים החזקים. אולי ארקוקסיה? משהו אחר? (כמובן שזה יהיה בתיאום עם הרופא)
תודה מראש וחג שמח.
נ.ב: הידרו' לא עזר במיוחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברשותך שאלה נוספת
יונתן15/12/2009האם כירופרקטיקה יכולה לעזור?
רק להזכיר שמעורב פה גם הוויפלש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר יעקב אבלין19/12/2009יונתן שלום
ארקוקסיה ותרופות אנטי דלקתיות דומות יכולות לעזור כאשר באמת קיים מרכיב "אורטופדי" כמו שאתה מציין, קרי נזק כלשהוא לחוליות, גידים ורצועות או מרכיב מקומי של דלקת. אפשר לנסות. יעילותן של תרופות אלו לטיפול בכאב שנובע "רק" מפיברומיאלגיה פחות גבוהה, אך לעיתים קרובות סך הכאב מורכב ממרכיבים של כאב מרכזי (פיברומיאלגיה) ושל כאב היקפי (דלקות, פגיעה בגידים וכו).
לגבי כירופרקטיקה, לדעתי כדאי להזהר בטיפול כזה כאשר מדובר בחבלה ישירה לעמוד השדרה הצווארי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)