ירושלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירושלים
    אייל
    22/12/2009

שלום.שמי אייל בן 43 . אני םובל מפיגרומיאלגיה . רציתי לשאול אם יש תרופות חדשות ואם שמעתם על הניתוח שעושה פרופסור באוואר מגרמניה ומה דעתכם .אני סובל קרוב ל 15 שנה .ניסיתי את כל הכדורים הפסיכייטרים ונגד כאבים .טיפולים סינים הומופטיה ושם דבר לא עוזר ואפילו לא מקל .אם תוכלו להמליץ לי על כדורים חדשים או טיפולים חדשים או רופא טוב מאזור ירושלים .אני סובל מכאבי ראש גב ידיים עורף רגלים עניים ודיכאון .אם תוכלו לעזור אני ממש יודה לכם . תודה אייל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירושלים

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר יעקב אבלין
    23/12/2009

אייל שלום,
    הניתוח הנ"ל אינו מומלץ ואינו מבוסס על מחקר רפואי כלשהוא אשר התפרסם בעתונות הרפואית.
    הטיפול בפיברומיאלגיה כולל שימוש במספר תרופות המשפיעות על הולכת כאב במערכת העצבים לרבות סמבלטה וליריקה. תרופות נוגדות כאב חזקות כמו טרמדול יכולות להקל (נא להזהר בשילוב של טרמדול וסימבלטה). זאת, בשילוב עם פעילות וגפנית סדירה ועם הידרותרפיה. טיפול פסיכולוגי משלים בשיטת הטיפול ההתנהגותי - קוגנטיבי יכול לעזור בהתמודדות עם המצב.
    ירושלים התברכה במסר רב של ראומטולוגים בכירים וטובים אשר כולם מיומנים בטיפול בפיברומיאלגיה. כך בהדסה הר הצופים, בעין כרם ובשערי צדק לשם דוגמא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו