מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירושליםאייל22/12/2009
שלום.שמי אייל בן 43 . אני םובל מפיגרומיאלגיה . רציתי לשאול אם יש תרופות חדשות ואם שמעתם על הניתוח שעושה פרופסור באוואר מגרמניה ומה דעתכם .אני סובל קרוב ל 15 שנה .ניסיתי את כל הכדורים הפסיכייטרים ונגד כאבים .טיפולים סינים הומופטיה ושם דבר לא עוזר ואפילו לא מקל .אם תוכלו להמליץ לי על כדורים חדשים או טיפולים חדשים או רופא טוב מאזור ירושלים .אני סובל מכאבי ראש גב ידיים עורף רגלים עניים ודיכאון .אם תוכלו לעזור אני ממש יודה לכם . תודה אייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר יעקב אבלין23/12/2009אייל שלום,
הניתוח הנ"ל אינו מומלץ ואינו מבוסס על מחקר רפואי כלשהוא אשר התפרסם בעתונות הרפואית.
הטיפול בפיברומיאלגיה כולל שימוש במספר תרופות המשפיעות על הולכת כאב במערכת העצבים לרבות סמבלטה וליריקה. תרופות נוגדות כאב חזקות כמו טרמדול יכולות להקל (נא להזהר בשילוב של טרמדול וסימבלטה). זאת, בשילוב עם פעילות וגפנית סדירה ועם הידרותרפיה. טיפול פסיכולוגי משלים בשיטת הטיפול ההתנהגותי - קוגנטיבי יכול לעזור בהתמודדות עם המצב.
ירושלים התברכה במסר רב של ראומטולוגים בכירים וטובים אשר כולם מיומנים בטיפול בפיברומיאלגיה. כך בהדסה הר הצופים, בעין כרם ובשערי צדק לשם דוגמא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)